Son dakika: Bursa'da gece yarısı korkunç olay! Anne, baba ve kardeşini katletti...

Son dakika haberi... Bursa'nın Osmangazi ilçesinde boşandığı için bunalımda olduğu öğrenilen A.Y., babasını, annesini ve kardeşini bıçak ve pompalı tüfekle öldürdü. A.Y. kaçmak üzereyken yakalandı.

GİRİŞ 08.02.2024 07:10 GÜNCELLEME 08.02.2024 09:05
Bu Habere 173 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Bursa'da, babası S.Y.(64) ile tartışan Abdulsamet Y. (29), pompalı tüfekle önce babasını ardından da kavgayı ayırmaya çalışan annesi Z.Y.(69) ve kardeşi M.Y.'yi(25) vurdu. Anne ve babasını olay yerinde öldüren Abdulsamet Y., saldırıdan yaralı halde kurtularak kaçmaya çalışan kardeşinin de boğazını bıçakla keserek öldürdü.

Olay, saat 03.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi 2. Vakıf Sokak'ta meydana geldi. Akşam saatlerinde 7 yaşındaki oğluyla ailesinin evine gelen Abdulsamet Y. ile babası S.Y. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

TARTIŞMAYLA BAŞLADI

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, araya giren annesi Z.Y. ve kardeşi M.Y.,Abdulsamet Y.'yi odadan çıkararak kavgayı önlemek istedi. Bu sırada Abdulsamet Y., yatak odasından aldığı pompalı tüfekle salonda bulunan aile fertlerinin üzerine ateş açarak, önce babası S.Y.'yi ardından da annesi Z.Y. ile kardeşi M.Y.'yi vurdu. Açılan ateşte, kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan anne Z.Y. ile baba S.Y. olay yerinde hayatını kaybetti.

YARALI KURTULAN KARDEŞİNİN BOĞAZINI KESTİ

İlk saldırıdan yaralı kurtulan M.Y. evden kaçmaya çalıştı. Bu sırada, mutfaktan ekmek bıçağı alan Abdulsamet Y., 7 yaşındaki oğlunun gözü önünde kardeşinin boğazını keserek öldürdü.

Silah sesleri ve M.Y.'nin yardım çığlıklarını duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, 7 yaşındaki oğlu ile evde bekleyen Abdulsamet Y.'yi gözaltına aldı.

OĞLU KORUMA ALTINDA

Öte yandan, Abdulsamet Y., polis merkezine götürülürken 7 yaşındaki oğlu koruma altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 173
  • Ahmet. 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiye idam isterim diye bağırıyor ama duyan yok artık belli başlı suçlara idam gelmeli bu canileri vergilerimizle beslememeliyiz.
    Cevapla
  • Swlo 2 ay önce Şikayet Et
    Allahim sen o 7 yaşındaki cocu koru
    Cevapla
  • Adil 2 ay önce Şikayet Et
    Beşeri kanunlar bir işe yaramaz. Kısasta hayat var.
    Cevapla
  • Oz Man 2 ay önce Şikayet Et
    Kanun yapıcılarına güzel bir önerim var. Bu tip suçlulara eritme cezası verilsin. 50x50x50 Metre bir çukuru asitle doldurun. Eritme cezasından hüküm giyenlerin kıçna bir tekme daha zerresi kalmasın. Bunların yok olması şart artık. Hangi çağdayız ???
    Cevapla
  • Reyis 2 ay önce Şikayet Et
    Herkes din imandan bahsediyor düşünce özgürlüğü var amenna peki işin özünden haberi olan varmı öncelik imanı tam olanlara soruyorum o kişi iyi bir şey yapmamış tabii çok büyük günah işlemiş ne çare hangi sebebten dolayı bu soru imanı tam olanlara bir de gerçekten imansızmıydı belkide oldukça dindardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi