Ailesini tüfekle katletmişti: İfadesi ortaya çıktı!

Eşinden ayrıldığı ve işsiz olduğu için bunalıma giren adam babasının özel hayatına karıştığını iddia ederek, anne ve babasını tüfekle vurduktan sonra kendisine engel olmak isteyen kardeşini de öldürmüştü. Şüphelinin ifadesi ortay çıktı.

GİRİŞ 08.02.2024 09:46 GÜNCELLEME 08.02.2024 10:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bursa'da gerçekleşen olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre karısından ayrıldığı için bunalıma giren 2 çocuk babası Abdulsamet Yayaşit, (30), 2. Ceviz Sokak’ta ailesinin yaşadığı eve geldi.

Evde babası Seyithan Yayaşit ile tartışmaya yaşayan Abdulsamet Yayaşit, babasının özel hayatına karıştığını iddia ederek kavgaya tutuştu. Gözü dönen saldırgan evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Yayaşit (60) ardından annesi Zozan Yayaşit’i (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi Mucahit Yayaşit’i 7 yaşındaki oğlunun yanında vurdu.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerince olay yerinden kaçmak üzereyken suç aletiyle yakalanan şüpheli emniyete götürülürken, sağlık ekipleri vurulanların olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Son dakika: Bursa'da gece yarısı korkunç olay! Anne, baba ve kardeşini katletti...Son dakika: Bursa'da gece yarısı korkunç olay! Anne, baba ve kardeşini katletti...

Olayın şoku içine giren 7 yaşındaki çocuk ise polis tarafından güvence altına alındı. Bursa İl Emniyet Müdürü Sabit Zaim Akınoğlu ise çalışmaları olay yerinde yakından takip etti. Savcılık incelemesinin ardından 3 kişinin cesedi Adli Tıp Morguna kaldırılırken, ailenin yakınları ve akrabaları sinir krizi geçirdi.

Öte yandan, garsonluk yapan saldırganın 6 önce ayrıldığı eşinden 2 çocuğu olduğu ve 2 aydır da çalışmadığı ortaya çıktı.

SALDIRGANIN İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen saldırganın, “Babam özel hayatıma çok karışıyordu. 2 aydır işsizim ve karımdan ayrıldım” dediği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Hidocan 2 ay önce Şikayet Et
    özel hayatima karıştı diyor baskalarinin hayatini bitiriyor? idan gelmezse böyle sacmaliklari cok duyariz
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    en yüksek ceza verilsin. baban işine karışmasını istemiyorsan babanın evinde ne işin var. işin yoksa az harca kanaat et yeni iş bulmaya çalış hammallık yap. bunlar bahane pisliğini kapatmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Kuzeyli 2 ay önce Şikayet Et
    Yarabbim sen bizleri ıslah eyle bizlere merhamet eyle
    Cevapla
  • XXX 2 ay önce Şikayet Et
    Doğu kültürü karışır
    Cevapla
  • sade vatandaş. 2 ay önce Şikayet Et
    aralarına kara kedi girmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi