İzmir'deki scooter kazası iki kardeşi ayırdı

İzmir'de scooterdaki 16 ve 23 yaşındaki iki kardeşe otomobil çarptı. Ağır yaralanan kardeşlerden biri hayatını kaybetti, diğerinin ise tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

İzmir'deki scooter kazası iki kardeşi ayırdı
İzmir'deki scooter kazası iki kardeşi ayırdı
GİRİŞ 08.02.2024 13:27 GÜNCELLEME 08.02.2024 13:27

İzmir'de otomobilin çarptığı scooterdaki iki kardeşten biri yaşamını yitirdi.

Kaza, 4 Ocak'ta saat 00.30 sıralarında Karşıyaka ilçesi Mavişehir Mahallesi Caher Dudayev Bulvarı'nda meydana geldi.

İzmir Türk Koleji 10'uncu sınıf öğrencisi Soykan Sönmez (16) ve ağabeyi Göktuğ Güleç'in (23) bindiği scootera, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu yakınından M.E.Ö.'nün (20) kullandığı otomobil çarptı.

Kazada scooterdaki Soykan Sönmez ile annesinin ilk eşinden olan ağabeyi Göktuğ Güleç ve otomobil sürücüsünün yanındaki D.E. (20) yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Bayraklı Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Soykan Sönmez, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sönmez'in dün yakınlarına teslim edilen cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde toprağa verildi. Soruşturma başlatan polis, otomobil sürücüsü M.E.Ö’yü gözaltına aldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Yerli otomobili Togg zırhlandı