AK Parti programına saldırıda yeni detaylar! Olay yerinde bulunanlar şoke etti

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması esnasında düzenlenen ve 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

GİRİŞ 11.02.2024 09:39 GÜNCELLEME 11.02.2024 10:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeniay'ın, Kanarya Mahallesi'ndeki bir derneği ziyareti esnasında beyaz bir araçla olayla yerine gelen kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silah ve tabancayla ateş açılması sonucu 32 yaşındaki E.G.D'nin ağır yaralanması sonrası polisin başlattığı çalışma sürüyor.

Bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olaya karışan kişileri yakalamak için araştırmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri, saldırının gerçekleştirildiği bölgede inceleme yaptı. Ayrıca, olay yerine çıkan sokaklar ile saldırının yaşandığı sokak şerit çekilerek giriş-çıkışa kapatılırken, şüphelilerin tespiti için oluşturulan 150 kişilik ekip, MOBESE kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Olay yerindeki çalışmalarda, 14 adet 7.62 milimetre çapında uzun namlulu silah mermisi kovanı ve 3 adet 9 milimetre çapında kovan bulunurken, 5 araç ve 1 ikametgaha kurşun isabet ettiği tespit edildi.

KAYNAK: AA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 3
  • mert 2 ay önce Şikayet Et
    kim bir plakasiz arac kullaniyorsa aninda kolluk kuvetlerine acilen bildirip imkanlari varsa da resimlerini veya vidioya cekip ispat yapmak insani bir borcdur görevdir!!
    Cevapla
  • Turuncu 2 ay önce Şikayet Et
    daracık sokaklar virane evler, bu nasıl bir şehirleşme
    Cevapla
  • witcher 2 ay önce Şikayet Et
    ezanımızı susturamayacaklar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!