Çanakkale'de sağanak yağış: Kepez Çayı taştı!

Çanakkale’de sağanak yağış sebebiyle Kepez çayı taştı, cadde ve sokaklar göle döndü. Olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet ve motokuryeler ile sukuterlerin saat 14.30'dan gece yarısına kadar trafiğe çıkması yasaklandı.

GİRİŞ 12.02.2024 15:52 GÜNCELLEME 12.02.2024 16:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çanakkale'deki sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kepez Çayı'nın yoğun yağışın ardından taşması sonucu çayın üzerindeki köprü adeta göle döndü. 

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Çanakkale’de öğle saatlerinde şiddetini arttıran sağanak yağış etkisini göstermeye devam ediyor.

Sağanak yağış hayatı olumuz etkilerken, kent merkezinde bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Oluşan su birikintileri caddelerde yürümeyi güçleştirdi. 

KEPEZ ÇAYI TAŞTI

Çanakkale merkeze bağlı Kepez beldesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış Kepez çayının taşmasına sebep oldu. Kuvvetli yağışla birlikte sel suları köprünün üstünden akmaya başladı. 

"TRAFİĞE ÇIKMALARI YASAKLANMIŞTIR"

Çanakkale’de olumsuz hava şartları nedeniyle saat 14.30 ile saat 23.59’a kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklandı.

Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada, “Çanakkale İl genelinde devam eden olumsuz hava şartlarının daha da ağırlaşacağı değerlendirildiğinden 12.02.2024 Pazartesi (bugün) günü saat:14.30’dan Saat:23.59’a kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır” denildi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Çanakkale belediyesi nerede??? Başkanı ne iş yapıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi