İstanbul'da iki kişi denize düştü: Biri hayatını kaybetti!

İstanbul Ortaköy sahilinde iki kişi denize düştü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Ekipler, denize düşen bir kişiyi kurtardı.

GİRİŞ 13.02.2024 11:18 GÜNCELLEME 13.02.2024 12:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul'da, Beşiktaş'ın Ortaköy sahilinde denize düşen 2 kişiden biri öldü, diğeri kurtarıldı.

İNŞAAT ALANINDA ÇÖKME YAŞANDI

AA'da yer alan habere göre Ortaköy sahilinde inşaat çalışması yapılan alanda çökme meydana gelmesi sonucu 2 kişi denize düştü. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik, polis ve itfaiye ekipleri ile dalgıç sevk edildi.

BİR KİŞİ KURTARILDI

Denize düşenlerden biri çevredekilerin yardımıyla yaralı kurtarılarak, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Ekipler, diğer kişinin kurtarılması için arama çalışması başlattı. Çalışmalar sonucunda denize düşen kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

FORE KAZIK UYGULAMASI YAPILIYORDU

Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde çalışma yaptı. Alanın daha önce İSPARK'a ait otopark olarak kullanıldığı, çökmenin fore kazık uygulaması yapılırken yaşandığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Herşey çok güzel olacak derken bunu mu kastetmiştin imamınoğlu
    Cevapla
  • selami 2 ay önce Şikayet Et
    İstanbul'un birçok yerinde ve Kadıköy'de de deniz kenarındaki korkulukları söküldü devlet bu işi el atsın olmazsa boğaz caddelerini belediyeden alsın Hatay'da kentsel dönüşüme gerek duymayan zihniyet deniz kıyısında boğaz kıyısında korkuluğa da gerek duymuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'