Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 100 workshop ve Busmek sergisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı BUSMEK, Türkiye'nin 100. Yılına özel büyük bir etkinlik düzenliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 100 workshop ve Busmek sergisi
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 100 workshop ve Busmek sergisi
GİRİŞ 13.02.2024 14:50 GÜNCELLEME 13.02.2024 14:50

Şehrin her kesimine ücretsiz ve kaliteli eğitim imkanları sunan, geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyerek, aynı zamanda yerel ve ulusal düzeyde kültürel farkındalık oluşturma amacıyla çeşitli etkinliklere imza atan Busmek, bu kapsamda, "100. Yılda 100 Workshop ve BUSMEK Sergisi" etkinliği düzenliyor. Türkiye'nin 100. Yılına özel 22 Şubat 2024 tarihinde Merinos AKKM Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilecek etkinlikle, farklı branşlarda düzenlenecek 100 workshop ile katılımcılara geniş bir eğitim yelpazesi sunulacak.

Türkiye'nin kültürel, sanatsal, bilişim, giyim, el sanatları, yabancı diller ve kişisel gelişim alanlarındaki zenginlik bu etkinlikte yansıtılacak. Ayrıca, etkinlik kapsamında düzenlenecek sergi ile Bursalılar, çeşitli sanatsal ve kültürel deneyimler yaşayacak.

Workshoplara katılmak isteyenler busmek.bursa.bel.tr adresinden “Online Başvuru” kısmından başvuru yapabilirler veya Merinos Kurs Merkezine gelerek, ön kayıt yaptırabilirler.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...