MSB acı haberi duyurdu! Bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Ulş. Söz. Er. Adem Kel'in yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

GİRİŞ 13.02.2024 21:40 GÜNCELLEME 14.02.2024 10:16
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Son dakika şehit haberleri: Milli Savunma Bakanlığı, 3'üncü Komando Tugay Komutanlığınca 13 Şubat 2024 tarihinde personel ve malzeme sevki sırasında yaşanan araç kazası sonucunda yaralanan Ulş. Söz. Er. Adem Kel'in şehit olduğunu açıkladı.

BİR ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Bakanlıktan yapılan açıklamada,

"3'üncü Komando Tugay Komutanlığınca 13 Şubat 2024 tarihinde, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazası sonucunda yaralanan, Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel, derhal Şırnak Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

ACI HABER ŞIRNAK'TAKİ BABA OCAĞINA ULAŞTI

Şırnak’ta şehit olan Şehit Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel’in Hatay’ın Hassa ilçesindeki baba evine acı haber verildi.

Mehmetçiğin şehadet haberini Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Şehit Ademe Kel’in ailesinin yaşadığı Hatay’ın Hassa ilçesi Arpalıuşağı Mahallesi’ndeki baba ocağına da acı haber verildi. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Şehidin bekar olduğu, Mehmet ve Fatma çiftinin 12 çocuğundan birisi olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesi 14 Şubat tarihinde öğle namazına müteakip Hassa ilçemiz Arpalıuşağı İlkokulunun bahçesinde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • yorgun 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, yakınlarının ve milletimizin başısağolsun.
    Cevapla
  • Cengiz 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
    Cevapla
  • İsmail 2 ay önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Yüce Rabbim ailesine yakınlarına sabrı cemil ihsan etsin. Türk milletinin başı sağolsun
    Cevapla
  • orhan 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun sehidim.
    Cevapla
  • Semendire 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar