FETÖ'nün kara kutusu Fuat Avni mavi tik aldı!

İstihbarat Dairesi Başkanlığında çalışan FETÖ mensubu bilgisayar mühendislerinden sorumlu olan "Fuat Avni" hesabı yeniden ortaya çıktı. Fuat Avni hesabının mavi tik aldığı görüldü.

FETÖ'nün kara kutusu Fuat Avni mavi tik aldı!
FETÖ'nün kara kutusu Fuat Avni mavi tik aldı!
GİRİŞ 14.02.2024 01:56 GÜNCELLEME 14.02.2024 01:57
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, örgüt mensuplarıyla sohbetine ait yeni bir video yayınladı. Gülen'in 'Yeniden böyle bir diriliş çok çok önemli yani hafife almamak lazım' sözleri dikkat çekti.

FUAT AVNİ MAVİ TİK ALDI

FETÖ elebaşı Gülen'in video paylaşmasından sonra yeni bir gelişme meydana geldi. Devletin içindeki gizli bilgileri ve planlanan operasyonları paylaşan FETÖ'nün operasyon hesabı "Fuat Avni", FETÖ'nün attığı videodan sonra 2016'dan beri ilk defa aktif olarak mavi tik aldı.

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Necati Tufan 2 ay önce Şikayet Et
    Bnun gibi Fetö terör örgütü üyelerini bulunup idam edilmeli ki 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerimizin yüreğine su serpmiş oluruz,idammm, idaamm ,illaki idamm.
    Cevapla
  • Cevdet 2 ay önce Şikayet Et
    Terör örgütü mensuplarını kim takip ediyorsa devletin gereğini yapması gerekir.
    Cevapla
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    bizim derdimizde.. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN RIZASINI RAHMETİNİ BEREKETİNİ RIZASINI SEVGİSİNİ HOŞNUTLUĞUNU VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK.. ALEMLERİN RABBİ OLAN, AZİZ VE HAKİM OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    terör örgütü ve destekçilerinin hesaplarını takip edenlerin sosyal medya hesapları kapatılmalı, tüm sosyal medya hesapları e devlet kayıtlı olmalı bu hususta kanun çıkarılmalı bu uygulamaya uymayan sosyal medya Türkiye'de kapatılmalı
    Cevapla
  • Mahmut 2 ay önce Şikayet Et
    İdam edin bunlar ıslah olmaz çıkınca gene yaparlar yapacaklarını İdam edersiniz devletin yükü hafifler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!