İstanbul'da 3 organize suç örgütü çökertildi

İstanbul'da eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda 2'si örgüt elebaşı olan 24 şüpheli yakalandı.

GİRİŞ 15.02.2024 08:19 GÜNCELLEME 15.02.2024 09:01

İstanbul'da eş zamanlı olarak Kafes-40 operasyonları düzenlendi. 

Sosyal medya hesabından operasyona ilişkin bilgi veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Emre Özcan’ın yaptığı organize suç örgütü, elebaşılığını Önder Küçük’ün yaptığı organize suç örgütü ve elebaşılığını Sergen Solak’ın yaptığı 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 2'si örgüt elebaşı 24 şüphelinin yakalandığını duyurdu. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!