Pervin Buldan siyaseti bırakıyor: Mücadelenin farklı alanları vardır

DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, terör örgütünün propaganda unsuruna verdiği demeçte siyaseti bırakacağını açıkladı. Terör örgütü PKK'ya olan yakınlığıyla bilinen Buldan, "Mücadelenin farklı yönleri, farklı alanları vardır" dedi.

Pervin Buldan siyaseti bırakıyor: Mücadelenin farklı alanları vardır
Pervin Buldan siyaseti bırakıyor: Mücadelenin farklı alanları vardır
GİRİŞ 19.02.2024 20:38 GÜNCELLEME 19.02.2024 21:02
Bu Habere 210 Yorum Yapılmış

Bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısını temsil eden partilerin sonuncusu DEM Parti de değişim rüzgarına ayak uydurdu. PKK ile derin ilişkileri nedeniyle kapatma davası süreci devam eden bir önceki parti HDP'nin Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da parti ile birlikte siyaset arenasından siliniyor.

PKK medyasından Artı TV'nin YouTube kanalına konuk olan Buldan, milletvekilliği süresinin dolmasından sonra aktif siyaseti bırakacağını açıkladı.

"SİYASETİN KÖŞESİNDEN, BUCAĞINDAN GEÇMEYECEĞİM"

Pervin Buldan, şu sözleri sarf etti:

"Siyasette son dönemim. Milletvekilliğim bittikten sonra ben de siyaseti bırakacağım. Hiçbir şekilde siyasetin yanından, köşesinden, bucağından geçmeyeceğim.

"MÜCADELE ETMENİN FARKLI YÖNLERİ, FARKLI ALANLARI VARDIR"

Mücadelenin sadece siyasetten ibaret olmayacağını söyleyen Buldan, farklı alanlarda mücadeleye devam edeceğini söyleyen Buldan, "Mücadele etmek farklı bir şey. Mücadele milletvekilliğinden ibaret değil. Mücadele etmenin farklı yönleri, farklı alanları var. Bir yerinden tutarız. Bu mücadeleyi bırakmak bize yakışmaz elbette ama siyasi arenada değil. Onun dışında farklı mecralarda bir sürü alan var." diye konuştu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 210
  • Namyelüs 2 ay önce Şikayet Et
    Herhalde dağa çıkacaksın!Dikkat et!!! oralarda ayağına sarı torbalar dolaşmasın.
    Cevapla
  • yasin hoca 2 ay önce Şikayet Et
    Seni dağlarda görmek isteriz, mehmetçiğimizin sıktığı kurşun sana güzel yakışır. Buldan ne aradın ne buldun deriz ve cehennemin en alt köşesinden esfeli sefilinden sana yer ayırırırız.
    Cevapla
  • Necati 2 ay önce Şikayet Et
    Mardinkapıda iş bulmuştur. Siyaseti ondan bırakmıştır.
    Cevapla
  • Kibri Allah sevmez 2 ay önce Şikayet Et
    başörtüsü yasağı zamanlarında, yasağı protesto ederken polisten jandarmadan az jop yemedik, adalet dedik, hiç kimse hiç kimsenin yaşam tarzına karışmasın dedik, bakıyorum da bizimkiler iktidar olunca herkesin yaşam tarzına karışmaya başladılar. Bu kibrin sonu iyi değil, insanlar islamcılardan adalet bekliyordu, olmadı. Sanırım 20-30 yıl sonra iktidara maçoğlu gibi adil komünistker geecek
    Cevapla
  • kultigin.noyan 2 ay önce Şikayet Et
    Dağa git.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi