CHP'de yeniden aday gösterilmemişlerdi: Şükrü Genç bağımsız aday oldu

CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yeniden aday gösterilmeyince, bugün belediye binası önünde yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini ve bağımsız aday olarak seçimlere katılacağını açıkladı.

GİRİŞ 20.02.2024 17:39 GÜNCELLEME 20.02.2024 17:48
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

CHP bir seçime daha kavga ve kaosun içerisinde girmeye hazırlanıyor.

Aday listelerinin YSK'ya son teslim tarihine saatler kala partiden birçok isim istifa ettiğini açıklayarak; bağımsız aday olarak seçimlere katılacağını açıkladı. 

PARTİYE SÜRE VERMİŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer ilçesinde Mustafa Oktay Aksu ismini aday göstermişti. 

CHP Genel Başkanı'nın kendisini yeniden aday göstermemesi üzerine partiye 19 Şubat'a kadar, kararın tekrar gözden geçirilmek üzere, süre veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bugün belediye binası önünde bir açıklama yaptı. 

ÖZGÜR ÖZEL'E TEPKİ

Özgür Özel ile tekrar görüştüğünü söyleyen Genç, Özel'in “Başkanım biz sizi çok seviyoruz, sizinle hep varız. Partide size önemli görevler verelim. Ekrem Başkan da sizi çok seviyor ama biz bunu aşamadık" dediğini aktardı. Genç, "Aşılamayan nedir?" sorusunu sorarak partisinden istifa ettiğini açıkladı ve şöyle devam etti;

"Bu parti bu kadar hizmetin olmuşsa ve de bu kadar insan olmadık yerlerde sizleri iktidar yapmışsa ve böyle bir sorumluluktan uzaklaşmanın bir anlamı var mı?"

BAĞIMSIZ ADAY OLDU

CHP'ye tepki gösteren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yerel seçimlere bağımsız aday olarak girecek. 

Genç yaptığı açıklamada Sarıyerlilere; "Kimseye zarar vermeyeceğiz, kimseye kötü söz söylemeyeceğiz. Biz hep güzel konuştuk. Ama halkımızın çok güzel bir sözü var. Kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak. Gelin demokrasi dersi verelim Sarıyer'de" ifadeleriyle adaylık mesajını verdi.

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Muhsin 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Ey inananlar! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığında, alışverişi bırakıp hemen Allah’ı anmaya koşun. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın, Allah’ın lütfundan nasibinizi arayın. Allah’ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz. ”
    Cevapla
  • Güzel insan 2 ay önce Şikayet Et
    uzun yıllardan sonra ak parti Sarıyeri kazanacaktır inşallah..yüce Allah böyle birbirinize düşürür sizi daha beter olursunuz inşallah
    Cevapla
  • +ekrem+ 2 ay önce Şikayet Et
    kandil usulü eş başkanlık şimdilik 2 tane daha sonra kac olacağını kandil belirler bekleyin acele etmeyin kandili kızdırmayın tam c h p li olun
    Cevapla
  • Kadı ağa 2 ay önce Şikayet Et
    Yüzde 0,1 bile alamaz
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Chp Hain partisidir, kim daha cok hainse o cok oy alir, senelerdir dikkat ediyorum.
    Cevapla
  • vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Chp kurulduğu günden bugüne kadar bu ülkenin ne kadar müslüman Türk Kürt ve diger soydaşlarımızın sadece müslümanolmalarından düşmanlığını hiç esirgemedi nerde ataist mason varsa devrimci laikliğin arkasına sığınan bir gurup şimdi de birbirlerini yemeye başladılar inşaallah yok olup giderler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!