TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 1 ölü!

TEM Otoyolunda 1 tırın ve 2 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada tıra arkadan hızlıca çarpan otomobilde bulunan sürücü hayatını kaybetti.

GİRİŞ 20.02.2024 15:33 GÜNCELLEME 20.02.2024 16:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul'da meydana gelen zincirleme trafik kazası paniğe neden oldu. 1 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrasında trafikte yoğunluk yaşandı. 

Kaza, saat 14.00 sıralarında TEM Otoyolu Hadımköy mevkii Mahmutbey istikametinde meydana geldi.

TIRA ARKADAN ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre 34 ECL 785 plakalı araç ile 42 AIH 822 plakalı tır kazaya karıştı.

O esnada seyir halinde olan Mehmet Soylu yönetimindeki 34 ZT 3293 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tıra arkadan çarparak kaza yaptı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan çalışma sonucundan sürücü sıkıştığı yerden çıkarılırken olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi.

Kaza nedeniyle Mahmutbey istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Taycan 2 ay önce Şikayet Et
    bu tir,lar neden sag seritten gitmez
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Selektör yaptı diye sürücü evine kadar takip edilip hesap sorulursa trafik kurallarına kimsenin uymadığının ispatıdır ayrıca sürücü okulunda rüşvetle sınavı geçip ehliyet alınırsa daha çok can gider emniyet müd.trafik bölümü ehliyet sınavlarını yönetip ehliyet öyle verilmeli yoksa daha c çok canlar gidecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...