Son Dakika: 46 ilde uyuşturucu operasyonu!

Son dakika haberi... 46 ilde düzenlenen Narkoçelik-2 operasyonunda 983 kg uyuşturucu madde ve 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 227 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

GİRİŞ 23.02.2024 08:23 GÜNCELLEME 23.02.2024 09:33
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar" diyerek "Narkoçelik-2" operasyonu kapsamında açıklamalarda bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince; 498 ekip, bin 590 personel ve 24 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla Adana, İstanbul, Ankara, Batman, Antalya, Kırklareli, Tekirdağ, İzmir, Bursa, Konya, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Samsun, Mardin, Osmaniye, Trabzon, Kayseri, Gaziantep, Yozgat, Diyarbakır, Giresun, Denizli, Karaman, Balıkesir, Bitlis, Şanlıurfa, Muğla, Sakarya, Edirne, Aksaray, Aydın, Eskişehir, Kahramanmaraş, Ordu, Düzce, Erzincan, Bolu, Malatya, Sivas, Erzurum, Niğde, Hatay, Elazığ, Kilis ve Kastamonu olmak üzere 46 ilde "Narkoçelik -2” Operasyonları düzenlendi.

Bakan Yerlikaya'nın yaptığı açıklamada bazı illerde ele geçirilen uyuşturucu miktarları, yakalanan zehir tacirleri ve sokak satıcıları şöyle;

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda; 327 kg metamfetamin, 53 kg esrar, 39 kg skunk, 9 kg kokain ve 41,5 kg kimyasal hammadde ele geçirildi. 14 sokak satıcısı yakalandı. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda; 56 bin adet sentetik ecza ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı.

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 45
  • 100BilmemKaçDefa 2 ay önce Şikayet Et
    MaaşaAllah gğvenlik güçlerine...! Her uyuşturucu çetesini 100 lerce defa çökertti ler ve seçime kadar da çökertmeye devam ediyorlar... Seçim geçtikten sonra ise işimiz zor...
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 2 ay önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun tüm güvenlik birimlerinizden birde BİRDE tüm ÜLKEMİZ de içki satılan dükkanları kaldırıp yerleşim yerlerinin en uzağına EN UZAĞINA ATIN yapılması gereken en önemli işlerden biride BUUUUUUU
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Hiç kimse buna inanmasın hepsi göz boyama samimi olan bataklığı kurutur siz sivrisinekle uğraşmayı bırakın idamı getirin infaz yasasını değiştirin
    Cevapla
  • Xyz 2 ay önce Şikayet Et
    Sonuç ? Kaç gün hapis yatacak. Çoğu direk serbest kalacak. Az bir kısmı kısa hapis yatacak. Sonra kaldığı yerden devam.
    Cevapla
  • bilgekaan 2 ay önce Şikayet Et
    en çok uyuşturucu alış verişi yapılan,üretilen iller olan, Diyarbakır,tunceli,batman,van,siirt ,hakkari neden listede yok?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü