Akbaşoğlu’ndan TOGG karalamasına sert tepki!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, muhalif yazar Murat Muratoğlu’na sert tepki gösterdi. Akbaşoğlu, “Milletimizin bu çarpık zihniyete ve sözlere cevabı yakın” dedi.

GİRİŞ 23.02.2024 18:52 GÜNCELLEME 24.02.2024 11:10
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Sözcü Yazarı Murat Muratoğlu’nun “TOGG kadar gereksiz bir yatırım, olamaz” ifadelerine sosyal medya X üzerinden cevap verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, “Önce 'TOGG İtalya'da üretiliyor' yalanı, şimdi de 'gereksiz yatırım' karalaması! Yollarda Türkiye'nin şanını süren bu güzel eserin önüne hâlâ takoz olmaya, KAAN’ı perdelemeye çalışmak… Çok şükür Milletimizin bu çarpık zihniyete ve sözlere cevabı yakın. 31Mart” paylaşımında bulundu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • ... 2 ay önce Şikayet Et
    4-Togg şehir içi ve yakın mesafe kullanımları için acil güzel ve ucuz araba imalatı yapmalı. Göreceksiniz daha çok satılacak.
    Cevapla
  • ... 2 ay önce Şikayet Et
    1-Elimizde(Laboratuvarımızda) saklı teknolojiler olmalı. İleriki yıllarda oluşabilecek rekabete karşılık. 2-Bizim Togg piyasaya çıktıktan sonra adını bildiğimiz-bilmediğimiz bir sürü elektrikli araç doldu. Bunların teknolojileri Togg mühendislerince incelenmeli. 3-Bizim Togg fabrikası satılmamalı. Böyle bir çekingem var.
    Cevapla
  • df sd f 2 ay önce Şikayet Et
    bu tür açıklama yapanların soyağaçlarını ortaya döksün hackerlarımız da millet anlasın artık onların kim olduğunu
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 ay önce Şikayet Et
    CHP liler için Türkiyeçıkarına olan herşey gereksiz bu hainlerin ceplerine giren ise mubah bi olay ama böyle dünya yok CHP hainlerle dolmuş?
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bunlar birilerinin uşağı ssahibinin dediğini yapmazsa yal vermezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...