TDV yarıyıl kampları yoğun katılımla gerçekleştirildi

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) burs desteği sağladığı öğrencilerine yönelik düzenlediği yarıyıl kampları 20 ilde 25 noktada 1824 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

TDV yarıyıl kampları yoğun katılımla gerçekleştirildi
TDV yarıyıl kampları yoğun katılımla gerçekleştirildi
GİRİŞ 24.02.2024 12:55 GÜNCELLEME 24.02.2024 12:55

Öğrencilerin mesleki, kişisel ve akademik gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla her yıl ara tatil döneminde düzenlenen yarıyıl kampları bu sene Ankara, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Erzurum, Siirt, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Elazığ, Konya, Denizli, Aydın, İzmir, Manisa, Bursa, Diyarbakır, Mersin, Tekirdağ ve Antalya'da yapıldı.

20 İLDEN 1824 ÖĞRENCİ KATILDI

19 Ocak'ta başlayan yarıyıl kampları İlahiyat Akademi, Özel Destek Akademi, Uluslararası İlahiyat Lisans Programı (UİLP), Uluslararası İlahiyat Programı (UİP), Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Uluslararası AİHL Mezun Destek Programı öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi.

Kamplar 1824 öğrencinin katılımıyla yüz yüze ve çevrim içi olarak düzenlendi.

Lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı kamplarda, alanında uzman eğitimciler tarafından çeşitli eğitimler, konferanslar, söyleşiler, atölye çalışmaları, geleneksel el sanatları etkinlikleri de gerçekleştirildi.

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması