İzmir'de saklandığı bazanın içinde yakalanan katil yeğen hakkında karar verildi

Karabağlar'da balıkçılık yapan akrabalar arasında çıkan kavgada, amcasını tabancayla öldüren, oğlunu da bacaklarından vurduktan sonra kayıplara karışan ve saklandığı evde yatak odasındaki bazanın içinde yakalanan katil yeğen tutuklandı.

GİRİŞ 24.02.2024 23:01 GÜNCELLEME 24.02.2024 23:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, 16 Şubat 2024 Cuma günü saat 22.20 sıralarında Karabağlar ilçesine bağlı 3896 Sokakta meydana gelmişti. Pazarda balık satan akrabalar arasında müşteri kapma nedeniyle kavga çıkmış, tartışmanın daha sonrasında M.Ş. (24), yanında getirdiği tabancayla Sertif Şaşı’yı (60) öldürmüş, oğlu E.Ş. (42)’yi de bacaklarından yaralamıştı.

SAKLANDIĞI BAZANIN İÇİNDE YAKALANDI, ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, firar eden şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Cinayet Büro ekipleri, 60 kamera gözünden yaklaşık 500 saatlik çalışma yaparak, şüphelinin Torbalı ilçesindeki bir köy evinde saklandığını belirledi. Hemen operasyon yapan ekipler, katil zanlısını saklandığı yatak odasındaki bazanın içinde yakaladı. Amca katili yeğen, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Çocuk yapmak önemli degil önemli olan onu Allah korkusuyla yetiştirmek.yoksa katil olur,hırsız olur arsız olur.
    Cevapla
  • Xyz 2 ay önce Şikayet Et
    Merak etme kavgada varki 3-4 sene sonra dışardasın.
    Cevapla
  • ayhan başbuğ 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Sami 2 ay önce Şikayet Et
    Değermiydi acaba, şimdi gardiyanlara balık satarsın artık.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 2 ay önce Şikayet Et
    Kısasa kısas boş yere beslemeyin cani katilleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! İlk 11'ler
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 2. tura kaldı! İşte oy oranları