İstanbul’da terör operasyonu: 11 gözaltı

İstanbul’da farklı terör örgütlerine üye oldukları gerekçesiyle haklarında yakalama karar bulunan 11 kişi operasyonla yakalandı.

İstanbul’da terör operasyonu: 11 gözaltı
İstanbul’da terör operasyonu: 11 gözaltı
GİRİŞ 26.02.2024 09:31 GÜNCELLEME 26.02.2024 09:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, terör suçları kapsamında firar durumda olan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmaların ardından hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan yakalama kararı bulunan ve aralarında örgütün sözde il imamı, ByLock kullanıcısı ve kamu görevlerinden ihraç edilen 10 kişi ile hakkında PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yakalama kararı bulunan 1 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 11 şüpheliden 10’u tutuklandı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • ssk emeklisi 2 ay önce Şikayet Et
    dhkp c ye derin operasyon yapmanız lazım, bu teroristler türk yargısını ve devletini alenen tehdit ettiler, eeee devletten mitten ve emniyetten niye bir hareket yok
    Cevapla
  • ssk emeklisi 2 ay önce Şikayet Et
    okudunuzmu duydunuzmu esenyurt pkk kaynıyor
    Cevapla
  • nevizade 2 ay önce Şikayet Et
    Esenyurt'ta apo posteri açanlara da operasyon gerekiyor!
    Cevapla
  • maske 2 ay önce Şikayet Et
    bu fetöcü haşhaşiler fetönün talimati ile yeniden toparlanmaya çalışıyor. lakin fetönün bir kaç yıl önceki en son görüntülerinde ayakta zor durduğu görülüyor. iyileşmesi çok zor iken fetö bir bakıyorsun hortlamış. bu nasıl oluyor. fetöcüler görevimiz tehlike filminden mi esinlendi. bir fetöcü haşhaşiye fetönün yüz maskesini geçirip fetö diye yutturmuş olmasınlar. bu adiler bunu yaparlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'deki olaylar ile dünyanın ezberi bozuldu! Küresel siyaset küme düştü
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı