Iğdır'da kaçak gübre operasyonu: 4 gözaltı

Iğdır'da alınan ihbar sonrası yapılan operasyonda 76 ton gübre ele geçirilirken 4 kişi de gözaltına alındı.

Iğdır'da kaçak gübre operasyonu: 4 gözaltı
Iğdır'da kaçak gübre operasyonu: 4 gözaltı
GİRİŞ 02.03.2024 13:02 GÜNCELLEME 02.03.2024 13:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Iğdır ilindeki çiftçilere satılmak üzere sahte gübre getirileceği ihbarı alındı. İhbar sonrası ekiplerin yaptığı operasyonda 2 tırda 76 ton sahte gübre ele geçirildi. Operasyonda 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

 

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Serkan 1 ay önce Şikayet Et
    Yurda kaçak yollarla getirelen gübreler gerçekten insan sağlığını tehtid edermi peki ülkemizde yerli gübre var lakin içeriğinde insan sağlığını tehdit eden kimyasal maddeler var Çiftçilerimiz gübresiz üretim yapmaması için bir çok neden var bunlardan birtanesi daha çok para kazanma hırsı yüzünden gıda maddelerinde tekel oluşturup dengeyi bozan kendini insan sanan tücarların olması
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor