CHP'de kriz "vefa" gecesine yansıdı! Kılıçdaroğlu Vefa Gecesi’ne katılmadı...

CHP'nin İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlediği Vefa Ödülleri Töreni’nde gözler eski parti başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı.

GİRİŞ 02.03.2024 17:18 GÜNCELLEME 02.03.2024 17:51
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Genel Başkan Özgür Özel, Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu merkezli kavga partinin her organizasyonuna yansıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beylikdüzü İlçe Örgütü tarafından her yıl düzenlenen CHP Beylikdüzü Vefa Ödülleri Töreni'nin altıncısı, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Gecede CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ön saflarda yer aldığı görülürken geceye CHP'nin eski Genel Başkanlarından Altan Öymen ve partinin ağır toplarından eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın gibi isimler katıldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU

İstanbul'da gerçekleşen ve sosyal medya paylaşımlarına coşkulu karelerin yansıdığı Vefa Gecesi'ne eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılmaması dikkat çekti. Kılıçdaroğlu daha önce de CHP'nina aday tanıtım toplantısına katılmamıştı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun söz konusu toplantıya davet edilip edilmediği merak konusu oldu.

KRİZ GECEYE YANSIDI

Gecede CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP'nin eski genel başkanlarından Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın gibi isimler hazır bulundu. Vefa Gecesi’ne eski genel başkanları bulunduğu halde Kılıçdaroğlu’nun katılmaması "CHP’deki krizin geceye yansıması" şeklinde yorumlandı.

 

 

 

KAYNAK: HABER7
Dilan Can Haber7.com - Muhabir-editör
Haber 7 - Dilan Can

Editör Hakkında

2001 yılında Kocaeli'de doğdu. Gazetecilik mesleğine lise yıllarında başlayarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gazetecilik bölümünden 2023 yılında mezun oldu. 7 yıllık gazetecilik hayatında sunucu, editör, muhabir gibi birçok görevde bulundu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Özel Haberler Muhabiri' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    beter olun inşallah bu ülke chp den çok çekti chp nin kökü kurusun
    Cevapla
  • Nazim ARAT 1 ay önce Şikayet Et
    Vefa bugunku chp için istanbulda bir semt ve oraya bile hizmet gitmiyor sokaklar çöplük adeta.
    Cevapla
  • Pütürgeli 1 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu ‘mu arar olduk ! Varın gerisini siz düşünün
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Şunları ülkeden yollasalar refaha kavuşacagız.
    Cevapla
  • Kadir turker 1 ay önce Şikayet Et
    Nursuzlar toplugu meymenetsiz kifayetsiz turkiye düsmanlari toplanmis Allah layigi ile.muamele etsin topunuza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!