Kayseri'de kahreden olay: 17 yaşındaki genç feci şekilde öldü

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 9'uncu kattan düşen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Gencin yakınları sinir krizi geçirdi.

GİRİŞ 03.03.2024 04:50 GÜNCELLEME 03.03.2024 09:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İlçeye bağlı Bahçelievler Mahallesi 2270. Sokak üzerinde meydana gelen olayda E.B., 9'uncu kattaki evinin balkonundan aşağıya düştü.

9'NCU KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde E.B.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Yapılan incelemelerin ardından E.B.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken, acılı haberi alan yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • aaaa 1 ay önce Şikayet Et
    Çocuklardan kendilerinin sahip olamadığı şeyleri bekliyorlar.Gençerin işi zor
    Cevapla
  • Hans 1 ay önce Şikayet Et
    Tabiki gençlerin bir GB beyin kapasitesine 100 GB yerlesirse tabiki kurtzschluss (kisadevre) yapar, vallahide billahide tek kurtuluş ve huzur Allah'ın ipi...!
    Cevapla
  • intahar mı 1 ay önce Şikayet Et
    ailesinin baskısına dayanamamıştır.
    Cevapla
  • Muhsin 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun abi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...