MSB duyurdu: 26 kişi yakalandı!

Son dakika... MSB'den yapılan açıklamaya göre; ülkemizden Yunanistan'a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 26 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 3'ünün PKK, 1'inin FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

GİRİŞ 03.03.2024 10:43 GÜNCELLEME 03.03.2024 11:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hudut birliklerinin sınırda 26 kişiyi yakaladığını duyurdu.

MSB'den yapılan açıklamaya göre; yakalanan şahısların 3’ünün PKK/KCK/PYD-YPG, 1’inin FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Bakanlığın paylaşımı şu şekilde;

"Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor. Ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 26 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 3’ünün PKK/KCK/PYD-YPG, 1’inin FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

 

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ibrahim 1 ay önce Şikayet Et
    Hayret sadece 26 kişiyi mi yakalamışlar neyse helal diyelim her gün giren girene ülkeye ...ülke mülteci çöplüğüne döndü
    Cevapla
  • Fatih esnafi 1 ay önce Şikayet Et
    Kumkapi cok acil bir genis uygulama sart dun bir esnaf arkadasimi ziyaret ettik. Ramazan oncesi soyledi kumkapi felaket der. Umarim acil bir uygulama sart. Kacaklar pazarda tezgah aciyorlar . Sonra kacakcilara para oduyorlar ama cogu gidemiyor neden €,$ yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik