Tabancasını temizlerken kazara kendini vuran polis memuru öldü

İzmir'de, polis İlker Çulha (27), beylik tabancasının bakımını yaptığı sırada silahın kazara ateş alması sonucu kasık bölgesinden vuruldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çulha, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GİRİŞ 05.03.2024 02:36 GÜNCELLEME 05.03.2024 10:22
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, dün 20.00 sıralarında saatlerinde Bornova ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi’nde meydana geldi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İlker Çulha, beylik tabancasının bakımını yaptığı sırada silah kazara ateş aldı.

Çulha, kasık bölgesine isabet eden kurşunla yaralanırken, ailesi durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından İlker Çulha, ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.

Burada tedaviye alınan Çulha, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çulha'nın ölüm haberini ailesi ve meslektaşları acil servisin önünde sinir krizi geçirdi. Çulha’nın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, polis ekipleri olayın yaşandığı evde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Ramazan Karataş 1 ay önce Şikayet Et
    Kural 1 Bakımdan önce şarjör çıkartılır doldur boşalt yapılır atım yatağı kontrol edilir. Allah Teala rahmet eylesin İnşAllah..
    Cevapla
  • Lüzumsuz 1 ay önce Şikayet Et
    Memleketin bekası için, meslek sahibi insanların artması gerekir, farkında iseniz,şu an gençlik kurye işine merak salmış, 18 ine gelen altına motor alıyor, kurye olmaya heves ediyor, gençliğe yazık oluyor, devletin bu işe bir an el atması gerekiyor, bir önerim var 25 yaşına girmeden önce kuryecilik yapılmasın.
    Cevapla
  • Ersan 1 ay önce Şikayet Et
    Temizlik yaparken silah boşmu diye bakılmazmı
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. başına gelmeyen bilmez. hatasız kul var mı
    Cevapla
  • SİLAH 1 ay önce Şikayet Et
    Silah temizleyeceksen önce, şarjörü çıkart, sonra namluyu boşalt. Gözünle kontrol etmeden o tetikten elin uzak dursun. Silahı boşa çıkaracaksan namluyu ne kendine ne canlıya doğru tutma. Namluda mermi varken tetikten kaçın, emniyet pimine güvenme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den