İYİ Partililer ve Yeniden Refahlılar arasında gerginlik! Yumruklar konuştu

Kartal'da, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in esnaf ziyareti sırasında Yeniden Refah Partili bir vatandaşın pankart açması üzerine kavga çıktı. Yumrukların havada uçuştuğu kavga, polis ekiplerinin müdahalesiyle sona erdi.

GİRİŞ 07.03.2024 17:13 GÜNCELLEME 07.03.2024 17:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kartal’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in esnaf ziyareti sırasında iddiaya göre, Yeniden Refah Partili bir vatandaş pankart açmak istedi. Bunun üzerine İYİ Partililer tepki gösterdi. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.



Partililer birbirlerine saldırıp yumruk atmaya çalıştı. Kavgaya dahil olan bazı vatandaşların da pankart açan vatandaşa vurduğu görüldü. Olay yerinde bulunan polis ekipleri kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Partililerin birbirinden şikayetçi olmadığı, herhangi bir gözaltı işleminin yapılmadığı öğrenildi.



Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • memet 1 ay önce Şikayet Et
    Fatihcan akıllan imam şafinin dediği gibi düşmanın oklarını göremiyecek kadar basiretsiz olmamanız gerek.Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • kahraman 1 ay önce Şikayet Et
    bu tahammülsüzlük neden bırakın her parti faliyetini yapsın aklı ile kararını verir.kalp kırmak kafa göz kırmak neden tahammül edelim birbirimize seçim biter herkes evine dağılır biz bize kalırız.
    Cevapla
  • Bay Doğru 1 ay önce Şikayet Et
    Neyi paylaşamıyorsunuz? Bu ne tahammülsüzlük?
    Cevapla
  • ali veli 1 ay önce Şikayet Et
    50 tane partili militan, 1 esnafa saldırıyor. rize'de aynısını yaptılar konya'da kayseri'de denizli'de... devlet vatandaşı iyi partililerden korumak tan aciz mi ?
    Cevapla
  • Şahin Kaya 1 ay önce Şikayet Et
    yazık ya vallahi yazık insanlar nasıl kutuplaştı böyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak