Son Dakika: İzmir'deki taksici cinayetinde karar açıklandı!

Son dakika haberi... İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren sanık Delil Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

GİRİŞ 08.03.2024 11:32 GÜNCELLEME 08.03.2024 11:50
Bu Habere 428 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İzmir'de, taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbettiği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Delil Aysal (19) için karar açıklandı.

Sanık Delil Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

SOĞUKTAN ÜŞÜMESİN DİYE ARACINA ALMIŞTI!

Soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonu ile kulaklığını gasp eden Delil Aysal'a (19) İzmir 10. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'nitelikli öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, 'nitelikli yağma' suçundan 14 yıl 10 ay ve 'ruhsatsız silah taşıma' suçundan 2 yıl 10 hapis cezası verildi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 428
  • SARÌYERLÌ 1 ay önce Şikayet Et
    yok edin idam,yada iceri atım intihar süsü verin
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 1 ay önce Şikayet Et
    Avrupa kanunları tıpkı batıyı olduğu gibi Türkiye'yide toplum olarak son sürat uçuruma sürüklüyor, 100 yıl önce yapılan yanlıştan acil dönülmeli, çare belli.
    Cevapla
  • rakin76 1 ay önce Şikayet Et
    içerde gerekeni yapın
    Cevapla
  • TÜRKİYEM 1 ay önce Şikayet Et
    O adamı boş yere beslemek yanlış. O halk ve toplum düşmanı . İnsanımızdaki yardımlaşma ve iyi niyet duygularını yok etti. O adam insanlık düşmanıdır. Boş yere onu beslemek gerçekten yanlış. İDAM GELMELİDİR. Toplumu ikna ve adaletin tecellisi için İDAM GELMELİDİR. o adam görünümlü KATİL adileri boş yere besleyelim
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Az idam edilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı