Son dakika: Kahramanmaraş ve Adana'da peş peşe depremler! Az önce yine sallandı...

Kahramanmaraş'ta gece boyunca deprem oldu. Son sarsıntı 06.01 sularında yaşandı. Kandilli Rasathanesi'nin son depremler raporuna göre de Adana'da 01:11 sularında 3,1 şiddetinde deprem meydana gelmişti.

GİRİŞ 10.03.2024 06:55 GÜNCELLEME 10.03.2024 08:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş 6 Şubat 2023'te meydana gelen iki büyük deprem ile sarsıldı. Asrın felaketi 11 ilde büyük yıkıma sebep oldu. Binlerce bina enkaz yığınına dönerken altında kalan 53 binden fazla insan hayatını kaybetti, 107 bin 204 kişi de yaralandı. Bölgede korkutan sarsıntılar devam ediyor. Depremler peş peşe geldi, AFAD ilk verileri verdi... İşte son gelişmeler...

KAHRAMANMARAŞ GECE BOYUNCA SALLANDI

Kahramanmaraş beşik gibi sallanıyor. Depremler gece boyu sürdü.  Göksun merkezli depremler saat 04.00, 04.02, 04.07, 04.11'de yaşandı. Ortalama büyüklük 3 civarı olarak açıklandı. Aynı yerde az önce bir deprem daha oldu. AFAD'dan gelen açıklamada depremin büyüklüğü 3.1 olarak duyuruldu. Saat 06.00 sularında yaşanan sarsıntının derinliği ise 7 km olarak ölçüldü. 

KÜÇÜK ÇAPLI SARTSINTILAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan Dulkadiroğlu, Elbistan ve Nurhak ilçelerinde de çok sayıda küçük çaplı sarsıntılar oldu. Şuan için olumsuz bir ihbar yok.

ADANA'DA GECE YARISI DEPREM

Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler raporuna göre Adana'da merkez üssü Aladağ olan 3,1 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem saati 01:11 olarak belirlenirken derinliği ise 5.0 km olarak ölçüldü.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Hyr 1 ay önce Şikayet Et
    9yetimin baba katili pütürge başkan adayı olunca deprem geri gelmeye karar vermiş. bakanın babası hacı bir de yaşlılıktan affedilmiş. gençse idam yaşlıysa sabun fabrikasına. o belediye başkanlığı da iptal olacak. depremler ancak o zaman durur.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu depremler zaten her zaman oluyor.Millete niye korku salıyorsunuz.Lütfen biraz dikkat
    Cevapla
  • -Gözlemci 1 ay önce Şikayet Et
    Allah korusun inşallah
    Cevapla
  • Cesur 58 1 ay önce Şikayet Et
    Yaratandan gelen ilahi depremlere kapımız açık.ama insan teknolojisi ile üretilen suni depremler tespit edildiğinde çok büyük savaşlar çıkacaktır..Amerika İngiltere ve İsrail yakında çok büyük bir sarsılma getireceklerdir.İlahi adalet zamanin dolmasını bekler .
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 ay önce Şikayet Et
    Fay hattındaki zemin yeni yeni yerine oturuyor. İnşaallah bununla kalır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...