Mahzen-8 operasyonlarında elebaşı Agit Akan yakalandı

Bakan Yerlikaya, Balıkesir merkezli 4 ilde jandarma tarafından düzenlenen eş zamanlı "Mahzen-8 operasyonları"nda, aralarında elebaşı Agit Akan'ın da bulunduğu 20 kişinin gözaltına alındığını, organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi.

GİRİŞ 10.03.2024 09:13 GÜNCELLEME 10.03.2024 09:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız." ifadesini kullanarak şunları kaydetti:

"Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde MASAK ve Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Balıkesir merkezli Adana, İstanbul ve İzmir'de faaliyet gösteren organize suç örgütü üyesi şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurarak, silah ve mühimmat ticareti yaptıkları tespit edildi."

Operasyonlar sonucu 21 ruhsatsız tabanca, 7 av tüfeği, muhtelif miktarda uyuşturucu maddeyle çok sayıda şarjör ve fişeğe el konulduğu bilgisini veren Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik etti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Mübarek Ramazan ayına girerken birde GIDA MADDELERİ ÇETELERİ ne operasyon yapın. Hristiyan ülkeler Noel geliyor diye indirim yaparlar ,bizdeki müslumanlar(!)Ramazanda fiyatlara ZAM yaparlar.Asıl ÇETELER bunlar.
    Cevapla
  • ssk emeklisi 1 ay önce Şikayet Et
    çökmez çökmez kendinizide bizide kandırmayın, 20 kişi yakalanıyor 5 i tutuklanıyor, onlarında ne ceza aldıklarını bilmiyoruz geri kalan 15 kişi serbest,eğer çete lideri tutuklanmışsa, çoğu suç örgütünde olduğu gibi içerden yönetmeye devam ediyor, içinde idam cezası olan bir yeni anayasa çıkaramadınız, milletin yıllarını zamanını yediniz, en az 10 senedir söylüyoruz
    Cevapla
  • mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de Türklerden başka herkes mahya olmuş.. ülkede terör estiriyorlar. kürt, çeçen laz mafyaları ülkede yapmadıkları gayrimeşru yok.. adınıda etnik kökene dayayarak bir kısım insandan destek alıyorlar.. 3-5 şehirde zemin bulup Türk ün üstünde boza pişiriyorlar. büyük şehirler bunların oyun bahçesi.. devlet sonunda ayıktı..
    Cevapla
  • Eğrisi Doğrusu 1 ay önce Şikayet Et
    İçişleri bakanı Ali yerlikaya tebrik ediyorum bu adaletle birşeyler yapmaya çalışıyor takdire şayan..yeni anayasa diyoruz..sıfır atık sıfır suçlu projesi..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bakanımız Allah razı olsun ayağına taş değmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi