İstanbul'da öldürdü, Kırklareli'nde gömdü: Cani baba yakalandı

İstanbul'da, eşi ile oğlunu silahla öldürüp cesetlerini Kırklareli'nde bir tarlaya gömdüğü belirlenen emekli polis memuru ile ona yardım ettiği öne sürülen yabancı uyruklu 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da öldürdü, Kırklareli'nde gömdü: Cani baba yakalandı
İstanbul'da öldürdü, Kırklareli'nde gömdü: Cani baba yakalandı
GİRİŞ 10.03.2024 17:49 GÜNCELLEME 10.03.2024 17:50
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Bağcılar Sancaktepe Mahallesi 923. Sokak’ta oturan Zeynep B. (43) ile oğlu Ömer Faruk B'den (24) haber alamayan yakınları polise kayıp ihbarında bulundu.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, Zeynep B. ile hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi, emekli polis memuru Cengiz B'nin (51) boşanma aşamasında olduğunu tespit etti.

Şüphelinin Bağcılar'daki evine gittiği Zeynep B. ile oğlu Ömer Faruk B'yi tabancayla vurarak öldürdüğünü belirleyen ekipler, Cengiz B'yi teknik ve fiziki takibe aldı.

Kırklareli'nin merkez ilçesine bağlı Çeşmeköy'deki evi ve tarlasına ara sıra geldiği tespit edilen şüphelinin telefon sinyalinin en son alındığı bölgede çalışma yapıldı.

ARAÇ BOZULUNCA CESETLERİ PARÇALAMIŞ

Şüphelinin aracının lastiklerinin çamura saplanması nedeniyle ilerlemekte güçlük çektiği, bu nedenle cesetleri parçalayıp taşıdıktan sonra tarlaya gömdüğü anlaşıldı.

Bulunduğu yerden çıkarılan anne ve oğlunun cesetleri, cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

ARKADAŞLARINDAN YARDIM ALMIŞ

Şüphelinin, poşetlere koyduğu cesetleri aracına taşımak için apartmanda oturan yabancı uyruklu 2 kişiden yardım aldığı tespit edildi.

Cengiz B. ile Muhammet Nurettin S. ve Subhi M. polis ekiplerince İstanbul'da yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından 3 şüpheli, Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi.

KAYNAK: AA, İHA, DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Vatan 1 ay önce Şikayet Et
    İdam.
    Cevapla
  • Cemaldemir 1 ay önce Şikayet Et
    Idam idam idam idam gerisi faso fiso yani hikaye
    Cevapla
  • Sencer 1 ay önce Şikayet Et
    Kısasta adalet vardır gerisi hikaye.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bunu da toprağa diri diri gömmeyince adalet yerini bulmaz
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ ALLAHIN RAHMETİNİ BEREKETİNİ LUTFUNU İKRAMINI İHSANINI RIZASINI SEVGİSİNİ HOŞNUTLUĞUNU VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ ALLAHA KAVUŞMAK İSTERiZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'