Eyüpsultan Kitap Fuarı kapılarını açtı

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ramazan ayı boyunca kitapseverlerin yazarlarla bir araya geleceği Kitap Fuarı'nın açılışı yapıldı.

Eyüpsultan Kitap Fuarı kapılarını açtı
Eyüpsultan Kitap Fuarı kapılarını açtı
GİRİŞ 11.03.2024 10:19 GÜNCELLEME 11.03.2024 10:19

Zal Mahmut Paşa Külliyesinde gerçekleştirilen açılış programına Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile birlikte Eyüpsultan İlçe Kaymakamı İhsan Kara, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“DOLU DOLU BİR RAMAZAN AYI BİZLERİ BEKLİYOR”

Başkan Deniz Köken açılış programında yaptığı konuşmada, "Kitaplar, kitap fuarları bilgi hazinemizi genişletmek için önemlidir. Dolu dolu bir Ramazan Eyüpsultan’da bizleri bekliyor. Hem fuar, hem Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştireceğimiz kültürel etkinlikler hem de Osmanlı Park’ta kurduğumuz yöresel etkinliklerin yer alacağı Ramazan Çarşımızla güzel bir Ramazan ayını hep birlikte Eyüpsultan’da geçireceğiz. Ramazan ayının tüm güzelliklerini yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımızı Eyüpsultan’a bekliyoruz" dedi.

Konuşmaların ve açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Başkan Deniz Köken kitap fuarını gezdi.

FUARDA, 60’IN ÜZERİNDEN YAYINEVİ STANT AÇTI

Ramazan Ayı’nı Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde geçirmek isteyen vatandaşların uğrak noktası olacak olan Kitap Fuarı’nda 60’ın üzerinde yayınevi bulunuyor. Ramazan ayı boyunca tüm gün açık olan fuarda Türk edebiyatından dünya klasiklerine, romanlardan şiir kitaplarına kadar yüzlerce kitap kitapseverlerle buluşacak.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Hamas'tan ateşkes açıklaması