Mehmetçik'ten nokta atışı! Saldırı hazırlığı yapan teröristler öldürüldü

MSB, Suriye'nin kuzeyinde sürdürülen Fırat Kalkanı Operasyonu bölgesinde saldırı hazırlığındaki 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

GİRİŞ 11.03.2024 15:03 GÜNCELLEME 11.03.2024 15:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mehmetçik, Suriye'nin kuzeyinde bulunan Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığı'nın açıkladığı gelişmede bölgede teröristlerin "Huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı" yaptıkları belirtildi.

"HAİN EMELLERİNE ULAŞAMADAN ETKİSİZ HALE GETİRMEYE DEVAM"

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmeyi şu ifadelerle duyurdu: "Kahraman komandolarımız, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Teröristleri hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirmeye devam edeceğiz!"

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 1
  • aksaray 1 ay önce Şikayet Et
    eğer mümkünse sakın sağ olarak bırakmayın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"