Türkiye'nin konuştuğu kazada son dakika gelişmesi!

Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada, Eylem Tok ile 17 yaşındaki oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen Ayşe Ceren S. tutuklandı.

GİRİŞ 12.03.2024 19:07 GÜNCELLEME 12.03.2024 19:07
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Türkiye gündemini sarsan ölümlü trafik kazasında, 17 yaşındaki oğlunu önce Mısır oradan da ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok'un o akşam yanında olan şirket çalışanı Ayşe Ceren S. tutuklandı.

ŞİRKET ÇALIŞANI TUTUKLANDI

Habertürk Muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre ifadesi ortaya çıkan Ayşe Ceren S., kazayı yapan Timur Cihantimur'un aramasıyla, Eylem Tok'la olay yerine gittiklerini ve daha sonra kendilerine havalimanına kadar eşlik ettiğini anlatmıştı.

BABA CİHANTİMUR'A YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI GETİRİLDİ

Sürdürülen soruşturma kapmasında savcılığa ifade veren Eylem Tok'un eşi Op.Dr. Bülent Cihantimur hakkında da adli kontrol kararı verildi.

Cihantimur hakkında yurt dışına çıkış yasağı da verildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    hiç bir şey olmayacak çocuk abd vatandaşi
    Cevapla
  • EMEKLİ EMEKLİ 1 ay önce Şikayet Et
    Garibanıda uzaya falan kaçmasın diye tutuklamışlar herhade
    Cevapla
  • Serkan 1 ay önce Şikayet Et
    Adaleti sağlamak devletin namus borcudur. O yüzden bu işi devlet biran önce çözmelidir. Toplumun vicdanıda rahatlamalıdır.
    Cevapla
  • Vatan 37 1 ay önce Şikayet Et
    Devlet devletlerini yapiyorda, adaleti sağlamakla görevli hakimler ve savcılar devlete ve yasalara uygun davranıyorlar mı onuda bir düşünmek lazım
    Cevapla
  • Kacarova 1 ay önce Şikayet Et
    Kanı bozuk insanların yapacagını yapmışlar kaza anında bırakıp ardına bile bakmadan kaçmışlar yani ölüme terketmişler kaza yaptıkları kişileri .
    Cevapla
  • memo can 1 ay önce Şikayet Et
    yani suc islemisler!
    Cevapla
  • tusem 1 ay önce Şikayet Et
    En baştan Babayı tutuklayıp mal varlıklarını acilen dondursaydınız. Ama yok bizim memlekette suçlular kaçar paralarını yurtdışına aktarırkar herşey biter ondan sonra tedbir kararı alırız vay anam vayyy
    Cevapla
  • suat 1 ay önce Şikayet Et
    Kim yapacak onu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı
Ev hanımları, işsizler ve emekliler dikkat! Vergi muafiyeti geliyor