Kaza anına dair yeni görüntüler ortaya çıktı! Yardım çağırmak yerine bakın ne yapmışlar?

Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu T.C.’nin karıştığı kazanın ardından olay yerinden yeni görüntüler ortaya çıktı.

GİRİŞ 15.03.2024 11:28 GÜNCELLEME 15.03.2024 11:28
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki 3 ATV'ye çarpmıştı.

Kaza sonucunda Oğuz Murat Acı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yapılan incelemede, kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.’nin olay yerine gelen yazar annesi Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanına gittikleri, 04.30 sıralarında da Mısır'a uçtukları tespit edilmişti.

Ehliyetsiz araç kullanırken Murat Aci'nin ölümüne neden olduktan sonra annesi Eylem Tok ile önce Mısır'a, oradan ABD'ye kaçan 17 yaşındaki T.C.’nin kaza anından yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza anının hemen akabinde çekilen videoda, olaya karışan bir çocuğun T.C.’nin arabasının halini görüntülerken küfür ettiği videonun sonunda elinde telefonla T.C. gözüküyor.

"YARDIM ÇAĞIRMAK YERİNE SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM YAPTILAR" İDDİASI

Görüntüleri çeken arkadaş grubunun yaralılara yardım etmek yerine bunu sosyal medyada paylaştıkları öne sürüldü.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 29
  • Afrasyab 2 ay önce Şikayet Et
    Böyle kopuk insanların yetişmesini neye borçluyuz?Bu ne duyarsız bir nesil böyle.Bir olay görünce eline telefon alıp kaydetmek te ne yahu?Onu çekenler hiç mi başlarına aynı türden şeylerin geleceğini düşünmez
    Cevapla
  • Mümtaz 2 ay önce Şikayet Et
    Kaçma planına kadar herseyi biliyorlar da bi 112 arayıp yardım istemeyi mi bilmiyorlar başta kazaysa sonrasi resmen cinayet müebbetten yargilanmalilar bürokratik prosedür, takip diye zirvalayacak adalet kurumlari kaldı ki amerika denen geri vermez bu katilleri nerde hain varsa orda zaten adalet yerini bulana kadar pişkin pişkin yaşar bu insan müsveddeleri de
    Cevapla
  • sami 2 ay önce Şikayet Et
    Bu yazar müsveddesi kadın ne yazarmış bundan sonra hangi kişilikle neyazar acaba.....
    Cevapla
  • Mücahit 2 ay önce Şikayet Et
    Allah korusun.. Böyle bir olaya maruz kalınsa idik bu kadını ne abd ne de dünya elimizden kurtaramazdı soyunu kurudurduk..
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bu gibi ınsanlar cifte vatandaş bunlar sıkıyı gördü mü hemen kaçarlar ama onlar daha cok vatansever
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Reisi'nin ölümüne dünyadan tepkiler: İsrail'den açıklama
Rıdvan Dilmen'den Galatasaray taraftarını çıldırtan sözler: 50 yıl konuşulur