Yılanlar suç örgütüne Mahzen-9 operasyonu! 13'ü tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu, 6 ilde organize suç örgütlerine yönelik eş zamanlı düzenlenen "Mahzen-9" operasyonları kapsamında Kayseri'de gözaltına alınan şüphelilerden 13'u tutuklandı.

GİRİŞ 16.03.2024 01:23 GÜNCELLEME 16.03.2024 09:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, "Yılan B." lakaplı B.Ş'nin İncesu ilçesinde kendi oluşumunu kurarak illegal yapılanmaya girdiği, yanında yer alan ve "sağ kolu" olarak bilinen F.İ. aracılığıyla diğer örgüt üyelerine emir ve talimatlar verdiği, ayrıca bu kişilerin İncesu'da silahlı eylemler gerçekleştirdiği iddiasıyla 29 adrese yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüphelinin emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, İncesu Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüphelilerden 13'ü çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 10 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İncesu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda 3 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız tüfek, el telsizi, demir kelepçe ve 50 tabanca mermisi ele geçirilmişti.

 

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • !!! 1 ay önce Şikayet Et
    Allah icin yaşayın menfeaat icin tarafinızın haksızliginida yanlışinıda görmemezlikten gelenler kalacagı yer cehennemdir.
    Cevapla
  • Nazif 1 ay önce Şikayet Et
    Kuzu kuzu.
    Cevapla
  • Atmaca 1 ay önce Şikayet Et
    Haramı bunlar soyguncu çakallar delikte yaşamaya layık insanım diye gezer sidikliler
    Cevapla
  • Xxx 1 ay önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir. Tamda Vatandaşın dediği gibi.Milletin istediği Buuuu.
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Tavşan kaç tazı tut
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak