Pençe Kilit bölgesinde operasyon: Bir askerimiz şehit oldu, 6 terörist öldürüldü

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerimiz şehit oldu, dört askerimiz yaralandı. Çatışmalarda 6 terörist etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 19.03.2024 15:08 GÜNCELLEME 19.03.2024 17:19
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan sızma ve saldırı girişiminde 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, 6 teröristin ise etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının sızma ve saldırı girişiminde 1 askerin şehit olduğu, 4 askerin ise yaralandığı belirtildi.

Yaralı askerlerin hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sağlanan temasta ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

​​​​​​​Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Vanlıyam 1 ay önce Şikayet Et
    Van Tıp Fakültesi Mezunu Şehidimize Allahtan rahmet, ailesine sabırlar dilerim.
    Cevapla
  • Abdullah64 1 ay önce Şikayet Et
    Hem vakıf, hem de Ramazan orucundayken şehit Nur talebesi kardeşim. Ne kadar hasene varsa toplayıp gitmişsin . Sen Allah'ın ne sevgili kuluymuşsun aziz kardeşim. Rabb'im şehadetini, hizmetini kabul etsin. Bize de şehadet nasip etsin inşallah.
    Cevapla
  • Analist 1 ay önce Şikayet Et
    Yine mi sızma.. Kim kime saldırıyor. Bu kadar iha sihaya rağmen saldırıya uğruyor askerler..
    Cevapla
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Yakinda chpkk da size daga milis gönderecek mehmete ortak mermi sıkıyorsun ey chpkk artık elinizde fetö gibi Mehmetcik kanı var Bizim Icin Mehmetcik vatan bayrak peygamber ocagı demek size artık yagmurlu havada su yok
    Cevapla
  • Necati 1 ay önce Şikayet Et
    Şehidimize Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun.Yaralı Askerlerimize de Rabbim tez zamanda şifalar versin İnşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi