12 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi

MSB'den yapılan açıklamaya göre; Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.

GİRİŞ 23.03.2024 11:00 GÜNCELLEME 23.03.2024 11:05
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ... Kahraman Türk askeri sınır içi ve sınır ötesi operasyonları ile terör inlerini yok etmeye devam ediyor...

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB)  yapılan son açıklamaya göre; Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Pençe- Kilit operasyonu kapsamında Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde 12 teröristi etkisiz hale getirdi.

KARARLILIK MESAJI

MSB'nin paylaşımı şu şekilde;

"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdürecek."

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    içerdekiler ne olacak Avrupa olsaydı içi çoktan temizlemişti
    Cevapla
  • Yaşasın Cehennem 1 ay önce Şikayet Et
    Ullkemiizde başta (p.kk p,yd dhkpc...) ve dünyada destekleyen onbinlerce masum insanı kanını döken terör örgütlerinin ve yanında olan ve devlet millet din düşmanlığı yapan partilerin yönetiminden üyesine oy oranına kadar hepsi için yaşasın Cehennem!!! Cehennemleri daim ateşleri bol olsun
    Cevapla
  • Hamdi 1 ay önce Şikayet Et
    İşte böyle Besleme yok gördüğün yerde bitir leşi taşıma bile toprak almaz o leşi...
    Cevapla
  • aksaray 1 ay önce Şikayet Et
    CHP çok üzülmüştür.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ayağınıza taş değmesin aslanlarım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?