Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 27 hedef imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen 27 hedefin, düzenlenen hava harekatları ile imha edildiğini bildirdi.

GİRİŞ 19.03.2024 23:13 GÜNCELLEME 19.03.2024 23:59
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Açıklama, Milli Savunma Bakanlığı tarafından "Hiç bir şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız" ifadeleriyle yapıldı.

TOPLAM 27 HEDEF İMHA EDİLDİ

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedef, düzenlenen hava harekatları ile imha edildi." ifadesine yer verildi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • Bi zahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Ordan israilede uğrasanız Ne mübarek bir iş yaparsınız...
    Cevapla
  • fikri 1 ay önce Şikayet Et
    abd üstleride vurulmalıdır
    Cevapla
  • Koylüokur 1 ay önce Şikayet Et
    Ah bide şamarı yimeden depik atmayı bilsek bizi kimse yıkamaz.
    Cevapla
  • Aytek 1 ay önce Şikayet Et
    Allah yâr ve yardımcınız olsun yiğitler
    Cevapla
  • GERÇEK 1 ay önce Şikayet Et
    yapılacak şey nokta atışı yerine halı gibi süpüreceksin bunların toplanma anlarında toplu şekilde füze ile imha edeceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
AK Parti'de reform adımları