AFAD açıkladı! Kahramanmaraş'ta deprem oldu

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin yerin 5.13 kilometre altında olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 20.03.2024 09:12 GÜNCELLEME 20.03.2024 09:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AFAD tarafından yapılan açıklamada, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu merkezli 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi.

AFAD, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu merkezli 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem 08:55'te gerçekleşti.

KAHRAMANMARAŞ GÜNE DEPREMLE UYANDI

6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde büyük hasar olan kentlerden biri olan Kahramanmaraş'ta vatandaşlar güne depremle uyandı. Saat 08:55'te meydana gelen sarsıntının şiddeti 4.0 olarak ölçüldü. Depremin derinliğinin ise 5.13 km olduğu belirtildi. Bölgeden şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmadı.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 2
  • Fenerli 1 ay önce Şikayet Et
    Cok yakın di ama artık profesyonel oldum zungurtu sesini duyduğum an coru çocuğu bile unutup kaçıyorum dışarı depremi yaşamamış insanlara benden öğüt
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    fena sallandık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!