Özgür Özel'den para sayma görüntülerinde de yer alan Fatih Keleş için ilginç çıkış!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği belirtilen ve sosyal medyada paylaşılan CHP'lilerin şaibeli para sayma görüntüleri hakkında algı operasyonuna girişti.

GİRİŞ 21.03.2024 23:57 GÜNCELLEME 21.03.2024 23:57
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP ile yakınlığı ile bilinen Sözcü TV'de Alişer Delek moderatörlüğünde Sözcü Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek ve Senem Toluay Ilgaz'ın gündeme dair sorularını yanıtladı.

FATİH KELEŞ'İN TAŞIDIĞI PARALAR

Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı olan Fatih Keleş'in getirdiği "İBB Spor Kulübü" yazılı çantadan deste deste paralar çıkarıldığı görüntülenmişti.

ÜÇ KİŞİ DE EKREM İMAMOĞLU İLE BAĞLANTILI

Yeni görüntülerde Paraları Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'e, İmamoğlu'nun 2015'te CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na getirdiği İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer'in verdiği ortaya çıkmıştı.

ÖZEL'DEN 'KELEŞ SAYMANDI' İDDİASI

CHP Lideri Özel İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası olarak bilinen İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'le  ilgili ilginç bir çıkışta bulundu.

Paranın il binasını alımıyla ilgili olduğu iddiasına devam eden Özel, görüntülerde para sayan kişi olan Fatih Keleş'in, İl Saymanı olduğunu iddia etti. Oysa; İmamoğlu'nun kasası olarak bilinen Fatih Keleş, görüntülerin çekildiği tarihte İBB Meclis Üyesi görevindeydi.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 100
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    masa kasa ve nisa bu üç grup netamelidir. Allah bunlarla imtihan etmesin!
    Cevapla
  • Ziya 1 ay önce Şikayet Et
    oyle batsinki esamesi kalmasin
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Tarihin en silik başkanında seçtiler, ne demişlerdi çok para döndü başkanlık seçimlerinde
    Cevapla
  • Yasin 1 ay önce Şikayet Et
    Unutmayalım imtihan dünyası, ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM herkesi imtihan ediyor. İmanlı, salih, iyi insanlar kurtulacak.. Kötü insanlar helak olacak...
    Cevapla
  • vatan önce 1 ay önce Şikayet Et
    bu masalı dinneyecek ve onu anlayacak kişileri almış karşısına palavraları hoşlarına gidiyor birisi çıkıp ya arkadaş sen ne anlatıyorsun sen anlattığını kendin anlıyormusun denmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!