Cumhur İttifakı ABB adayı Turgut Altınok: Bizim sözümüz Yavaş'ın sözüne benzemez

Son dakika... Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok Büyük Ankara Mitinginde konuştu.

GİRİŞ 23.03.2024 15:10 GÜNCELLEME 23.03.2024 15:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Büyük Ankara Mitingi'ni gerçekleştiriyor. Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Erdoğan'ın konuşması öncesi miting alanında vatandaşlara hitap etti.

Altınok'un konuşmasından satır başları şu şekilde;

"BİZİM YAPTIĞIMIZ ESERLERE YAVAŞ'IN HAYALİ YETİŞMEZ"

"Soğuğa rağmen, yağışa rağmen Ankara 31 Mart'a hazır. Ankara 31 Mart'ta trafik çilesine son diyecek. Ankara'mızın sorunlarını telafi edeceğiz.

Mansur Yavaş seçimden önce birçok söz vermiş. İlçe belediyelerimiz Büyükşehir Belediyesi'nin yapamadığı işleri yapmış. Siyasetçi sözünü tutmalı, sözünü yutmamalı. Ankara'mızın 5 yılı boşa gitti. Altınok proje bankasıdır. Bizim yaptığımız eserlere Yavaş'ın hayali yetişmez

MÜJDELERİ SIRALADI

Birinci işimiz ulaşım problemini çözeceğiz. 80 Km metro yapacağız. Seçim öncesi söz verip 5 cm metro yapamayanlar nasıl aday oluyor? Bizim sözümüz Yavaş'ın sözüne benzemez. Emeklilerimize 5 bin lirayı hesaplarına yatıracağız.

Biz destekleri arttırıyoruz. 400 lira değil; 15 Nisan'da 2500 lira Başkentkartlı Ankaralı vatandaşlarımızın hesabına yatacak. 

Doğalgaz desteğini 500 liradan 1000 liraya çıkartıyoruz. 3 ay değil 4 ay veriyoruz. 

İnşallah 31 Mart'tan sonra emeklilerimize ulaşım Ankara'da sınırsız, saatsiz ücretsiz olacak. Aynı zamanda 18 yaşında üniversite öğrencilerine ulaşım yine ücretsiz olacak. İsteyen minibüse isteyen belediye otobüsüne veya metrolara binecek. ÖHO'lara binecek vatandaşlarımızın ücretlerini 'Bursa' modeliyle belediye ödeyecek.

Kira öder gibi ev sahibi yapacağız. 

"ANKARA'DA HALA SUYU OLMAYAN KÖYLER VAR"

Beypazarı'nda 70 tane köyün yolu delik deşik. Pırıl pırıl yapacağız. Ankara'mızın köylerini Avrupa köyü gibi yapacağız. Uzaya astronot gönderdik. Ankara'da hala suyu kanalizasyonu olmayan köyler var. Milli Mücadele'nin olduğu Ankara buna layık mı?

CHP'YE TEPKİ

Yalan, çamur ve iftira siyasetine soyunuyorlar.

31 Mart'ta şuan İmralı'da yatan; binlerce askerimizin, şehidimizin, Türk vatandaşlarımızın katili olan üstelik de Türkiye Cumhuriyeti devletini bölmek isteyene oy almak için 'Apo Bey' diyenleri kınıyoruz. Diyemezsin. Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapamazsın. Hepimiz kardeşiz. Türk, Kürt, Arabi, Sunni. Hepimiz biriz ama PKK ayrı bir şey. Türk Milleti'ni bölmek parçalamak ayrı bir şey. Bizi bölmek isteyenlerin paşalarıyla bir olanları biz kınıyoruz. Dolayısıyla Atatürk Milli Mücadele'yi başlatırken ne dedi? 'Ya İstiklal Ya Ölüm'. 'Türk Milleti esareti kabul etmez' dedi. Maalesef CHP'nin Genel Başkanı Atatürk'e selam söylemiyor. Şehitlerimize, gazilerimize, yiğit Anadolu kadınına selam yok ama "Atatürk'ün heykelini yıkayacağız" diyenlere selam var.

Ankara'da manzara kendini gösteriyor."

KAYNAK: HABER7, AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Gurbetçi 1 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle Altınok'a katılıyorum; O kadar mal varlığına sahip olmak her babayiğidin harcı olamaz.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 1 ay önce Şikayet Et
    CHP Türkiyenin içgüvenlik meselesi bunlarda her yol mubah?
    Cevapla
  • Yaşasın Cehennem 1 ay önce Şikayet Et
    Ullkemiizde başta (p.kk p,yd dhkpc...) CHP dem ve dünyada destekleyen onbinlerce masum insanı kanını döken terör örgütlerinin ve yanında olan ve devlet millet din düşmanlığı yapan partilerin yönetiminden üyesine oy oranına kadar hepsi için yaşasın Cehennem!!! Cehennemleri daim ateşleri bol olsun
    Cevapla
  • kamiloğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar oldun Melik Gökçek. Ankaraya bu kadar hizmet eettin, gönüllere girdin lakin bugün mitinge katılmamakla bizleri çok üzdün.
    Cevapla
  • Hoca 1 ay önce Şikayet Et
    Ankara Ankara Ankara Başkent Ankara'da tamam inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!