Bakan Koca'dan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama!

Beykoz'daki evinde rahatsızlanan ve hastanede yoğum bakımda tedavisi süren usta oyuncu Kadir İnanır'ın durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

GİRİŞ 24.03.2024 17:34 GÜNCELLEME 24.03.2024 18:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bakan Koca açıklamasında "Bu sabah Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Sn. Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır. Değerli sanatçımızın ailesine, tüm sevenlerine bu üzücü olay sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • bekir saglam 1 ay önce Şikayet Et
    Sn. Bakanım böyle birisi için ağzını yormaya değmez, bırak hdp liler konuşsun, onları pek sever zavallı.
    Cevapla
  • kartal polat 1 ay önce Şikayet Et
    Allaha havale ediyorun
    Cevapla
  • gök börü 1 ay önce Şikayet Et
    ölse rahmet okurmuyum bilmem ama bildiğim tek şey var saygı yitiren HDP , TKP,Dem ci biri olduğu
    Cevapla
  • 1 ay önce Şikayet Et
    Kadire inmiş Demli kardeşleri ziyaret eder artık
    Cevapla
  • aaa 1 ay önce Şikayet Et
    Bunun gibi ! Bir çok sanatçı ! Toplumun büyük kısmının nazarında ? Kesinlikle DEĞERLİ SANATÇI değil... Bu tiplerin çoğunluğu ? Her fırsatta, bu ülke ve bu ülkenin çoğunluğunun inandığı değerlerin TERSİNDE gidenlerden ! İsteyene DÜNYA ! İsteyene SONSUZLUK ALEMİ... Tercih ? Kişilerin....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü