CHP'li Şaban Sevinç 'AKP bitmiş' deyip paylaştı! Gerçek açıklanınca dersini aldı

CHP yandaşı gazeteci Şaban Sevinç, AK Parti'nin büyük İstanbul mitingine 28-30 bin kişinin katıldığını iddia etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan mitinge toplam 650 bin kişinin katıldığını açıklayınca Sevinç dersini aldı.

CHP'li Şaban Sevinç 'AKP bitmiş' deyip paylaştı! Gerçek açıklanınca dersini aldı
CHP'li Şaban Sevinç 'AKP bitmiş' deyip paylaştı! Gerçek açıklanınca dersini aldı
GİRİŞ 25.03.2024 13:50 GÜNCELLEME 25.03.2024 13:53
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimlerine çok kısa bir süre kala partiler çalışmalarını hızlandırdı. Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti dün Atatürk Havalimanı'nda "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi" sloganıyla mitingini gerçekleştirdi. 

28-30 BİN KİŞİ VAR DEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum'un da katıldığı Miting için CHP yandaşı gazeteci Şaban Sevinç, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak İstanbul mitingi için "fiyasko" dedi. mitinge 28-30 bin kişi katıldığını iddia eden Sevinç "AKP bitmiş Erdoğan’la halk arasındaki duygusal bağ kopmuş…" ifadelerini kullandı.

Sevinç, paylaşımında şu sözlere yer verdi;

İstanbul mitingi fiyasko
AKP bitmiş…
Erdoğan’la halk arasındaki duygusal bağ kopmuş…
TV’lerde özel reklamlar yayınlandı, tüm devlet imkanları kullanıldı, sosyal yardımlar devreye sokuldu, bakanlar seferber edildi.
-Yine de 28-30 bin kişi var.
-Onlarda görevli gelmiş gibi Erdoğan’ı tepkisiz ve sessizce dinliyor. Enerji yok, elektrik yok.
Seçimin ardından AKP’de ciddi bir Murat Kurum hesaplaşması yaşanır.


 GERÇEK RAKAM AÇIKLANDI, DERSİNİ ALDI

Sevinç'in manipülasyon dolu paylaşımının ardından Atatürk Havalimanı'nda konuşmaya başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi"ne katılan kişi sayısını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge toplam 650 bin kişinin katıldığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rakam bildirmesinin ardından CHP'li Şaban Sevinç, seçime katılan kişi sayısıyla ilgili herhangi bir paylaşım yapamadı.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 110
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Şaban diyet borcunu ödüyor. Zaten bu zihniyetten başka birşey beklenmez. Bunlar insanlık ve adaletten nasibini alamamış kitle
    Cevapla
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Akıllanmayacaksınız Reis evire çevire her seçim dayak atıyor yetmiyor size.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    tam Şaban bu adam
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Bazen izliyorum bu chp li yorumcuyu , ne kalite var ne bilgi var ne birikim var , hiçbiri yok . Slogandan öteye geçemiyor .
    Cevapla
  • birisi 1 ay önce Şikayet Et
    Şaban halk tv de beler yaptın Battal abin anlatınca Yüzün nar kırmızı oldu Seni biliyorlar Burda sıkıntı senin gibileri Tv ye çıkarablar Asıl suçlu bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Dilan Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi! Hastaneye kaldırıldı...