Başkan Erdoğan'ndan dikkat çeken 'ekonomi' mesajı! Çağrı yaptı...

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Çorum mitinginde halka hitap etti. Erdoğan burada yaptığı konuşmada muhalefete sert sözlerle yüklenirken ekonomiyle ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.

GİRİŞ 25.03.2024 17:37 GÜNCELLEME 25.03.2024 17:37
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Çorum mitinginde açıklamalarda bulundu.

CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bunların becerdikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek. Bu ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayri meşru işler yapan kartel mi olduğu belli değil." dedi.

Başkan Erdoğan konuşmasında "Çok iyi çalışılmış ekonomi programımız, güçlü kadromuzla ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Milletimden de bize ve ekonomi ekibimize güvenmesini istiyorum" ifadelerini de kullandı.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Sevgili Çorumlular, değerli gençler, aziz kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Çorumun güzelliğini satın almaya dünyanın gücü yetmez. Dedim bir sorun; şu anda ne kadar katılım var? 40 bin kişi... Maşallah bugün yine çorum bir başka muhteşem. Çorum ile aramıza kimse giremez.

"ÇORUM'A ŞÜKRAN BORÇLUYUZ"

Çorum kurulduğu günden beri hareketimizi bağrına bastı. Girdiğimiz seçimlerde desteğinizi yanımızda gördük. 14-28 Mayıs seçimlerinde de bu gelenek değişmedi. Türkiye'nin en kritik seçimlerinden birinde Çorumlu kardeşlerimiz bize ve Cumhur İttifakı'na sahip çıktı. Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 64,5, cumhurbaşkanlığında 65'i bulan oy oranı ile destek veren Çorum'a şükran borçluyuz. Sizlere daha fazla hizmet ederek borcumuzu yerine getireceğiz. Bugüne kadar el ele verdik. Çorum'u bölgesinin en gözde şehirlerden birine dönüştürdük.

"GELENEĞİ BOZMAYACAĞIZ"

Çorum'un elde ettiği başarılarda belediyelerimizin çalışmalarının da önemli payı var. Çorum'un başarı hikayesini hep beraber yazdık. Önünüzü açtık, işinizi kolaylaştırdık. 31 Mart'ta bu birlikteliğimizi daha da perçinleştireceğiz. Çorum'un yeni başarılara imza atması için ne gerekiyorsa yapacağız tabii bunun için 31 Mart imtihanını vermemiz gerekiyor. 31 Mart'ta yine Çorum'un destan yazacağından şüphe duymuyorum, geleneği bozmayacağız. 

Karşımdaki meydanda 31 Mart zaferinin ayak seslerini duyuyorum. Öyle ses verin ki yankısı ta Ankara'ya ulaşsın. Seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya var mıyız?

İşte demokrasinin kalesi Çorum budur. Bedim yol ve dava arkadaşım Çorum işte budur. Çorum'u rekor oyla kazanmak yetmez, Ankara ve İstanbul'daki hemşehrilerimizi aramaya var mıyız? Nazımızın geçtiği ne kadar tanıdık varsa bir şekilde ulaşacağız. Onları AK Parti ve Cumhur İttifakı adayına oy vermeleri için ikna edeceğiz.

"BAŞKA TARAFLARA DÜMEN KIRANLARA KARŞI UYARACAĞIZ"

Bir zamanlar yanımızda olup da beklentileri karşılanmayınca başka taraflara dümen kıranlara karşı da uyaracağız.

"SOSYAL BARIŞIMIZI BOZMAYA YELTENDİLER"

Milletimizin birliğini hedef alan çevreler Maraş'ta Çorum'da Sivas'ta provokasyonlar denediler. Aramıza nifak sokmaya çalıştılar. Sosyal barışımızı bozmaya yeltendiler. Bir kısmında başarılı da oldular. Gezi hadisesinde sokaklarımızın ateşe verilmesinden FETÖ'cülerin 15 temmuz ihanetine kadar bu saldırıların arkası kesilmedi.

Tüm saldırıları püskürttük, vatanımızı bölme planlarını sildik attık. Teröristlerin inlkerini başlarına geçirdik. Şu anda terör örgütleri kaçacak delik arıyor.

"MEMURUN, İŞÇİNİN EMEKLİ AYLIKLARINDA YÜZDE 500'YE VARAN ARTIŞA GİTTİK"

Son 10 yılda yaşadıklarımızı başka ülke yaşasa yerle yeksan olmaktan kendini kurtaramazdı. Biz tüm sıkıntıları göğüsledik. Milletimizin birlik ve beraberliğine halel getirmedik. Memurun işçinin emekli aylıklarında yüzde 50'ye varan artışa gittik. Banka promosyonlarının yükseltilmesi gibi önlemleri devreye aldık. Bankalar 8-12 bin lira promosyonlar için başvuruları almaya başladı.

53 binden fazla canımızı kaybettiğimiz 6 şubat depremlerinde vatandaşımızı çaresiz bırakmadık. her ay 15 -20 bin konutu tamamlayarak yıl sonunda 200 bin konuta ulaşacağız.

DİKKAT ÇEKEN 'EKONOMİ' MESAJI

En büyük baş ağrımız olan enflasyona yönelik gerekli adımları atıyoruz. Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonda hızlı düşüşün yaşandığını göreceğiz.

Daha önce nasıl enflasyonu tek haneli rakamlara biz indirdiysek, inşallah aynısını yine biz başaracağız. Çok iyi çalışılmış ekonomi programımız, güçlü kadromuzla ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Milletimden de bize ve ekonomi ekibimize güvenmesini istiyorum.

"MUHALEFET Mİ KARTEL Mİ BELLİ DEĞİL"

 

Muhalefetin sırtında yumurta küfesi yok ama bizim var. Onlar meydanlarda atıp tutmayı sonra da hatırlamıyorum diyerek verdikleri sözlerin üstüne yatmayı sever. Vatandaşın oyunu almak için bol keseden vaat dağıttılar ama projelerinin neredeyse hiçbirini hayata geçirmediler.

Bunların becerdikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek. Nereden geldiğini ve nereye gittiğini açıklayamadıkları dolar, avro balyalarını altı yedi kişi bir araya gelip kule yapıyor. Bunun dışında eserleri yok. Bu ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayri meşru işler yapan kartel mi olduğu belli değil. Biz asla böyle olmadık. Hep söz namustur düsturu ile hareket ettik. Hesapsız, kitapsız, ülkemize zarar verecek taahhütlerden uzak durduk. Milletimiz için en hayırlısını yapmaya çalıştık.

Son 21 yılda 96,5 milyar lira yatırım yaptık.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Vatandas 1 ay önce Şikayet Et
    Reis candir ama Corum’u ihmal ediyor biraz. Havalimani Yozgat’a gitti, hizli trende Samsun’a ulasmak icin mecburen oradan geciyor. Sehir hastanesi de Yozgat’a gitti. Ekonomik olarak cevredeki enbuyuk il olan Corum’a acikcasi cevre iller kadar hizmet gelmiyor gibi hissediyorum.
    Cevapla
  • Ersin 1 ay önce Şikayet Et
    Pahalılığın enflasyonun pandemiden sonra bütün ülkelerde olduğunu CHP gizliyor saklıyor ülkedeki pahalılık iktidardan kaynaklı diye üzerinde tepiniyor. Bunu yutan vatandaştan bedava oy alıyor. İngilterede Asgari ücretli kahveye gidemiyor ABD de asgari ücretli ev araba alamıyor bütün ülkede pahalılık var. İktidarlardan kaynaklı değil. Dünyadaki kaostan kaynaklı.
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    İngiltere'de kahvehane mi var trol? Başka yalan bulamadın mı? Paranı mı eksik yatırdılar yoksa?
    Cevapla
  • Fatma Acar 1 ay önce Şikayet Et
    Biz size sonuna kadar güveniyoruz başkanım
    Cevapla
  • Erdekli tinur 1 ay önce Şikayet Et
    Enflasyon dusecekmis, inaniyormuyuz... Üretmeyen toplum, ithal ürün hayranlığı nasıl düşecek enflasyon....
    Cevapla
  • Gerçek akıncı 1 ay önce Şikayet Et
    Allah’ın, yönetici yaptığı bir kimse, yönettiği insanları aldatarak ölürse, Allah Teâlâ ona cenneti haram kılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı