Ünlü oyuncudan tepki çeken 'Murat Kurum' hareketi

Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle adını milyonlara duyuran ünlü oyuncu Murat Ünalmış, İBB Başkan adayı Murat Kurum adına kapısına bırakılan hediyeleri çöpe attı. Ünalmış'ın yaptığı bu hareket, sosyal medyada tepki çekti.

GİRİŞ 26.03.2024 15:16 GÜNCELLEME 26.03.2024 16:06
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Oyuncu Murat Ünalmış ,Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum ile ilgili sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımla 'bu kadar saygısızlık olmaz' dedirtti.

Ünalmış, AK Parti İBB Başkanı adayı Murat Kurum için kapısına bırakılan hediyelik eşyalara çok sinirlendi.

TEPKİ ÇEKEN HAREKET!

Yerel seçimlere 1 hafta kala çirkin sözlerle adeta kendini kaybeden Murat Ünalmış, kapısına bırakılan hediyelik eşyalarını çöpe atarak "Pislikleri yetmedi bir de bahçe kapısına çöplerini asmışlar" ifadeleriyle pes dedirtti.

Söz konusu paylaşıma çok sayıda tepki geldi. Sosyal medyada büyük bir saygısızlık olarak tanımlanan bu paylaşım sonrası Ünalmış bir paylaşım daha yaptı. 

Ünalmış, "Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan uluslar, çökmek zorundadır. Hz. Muhammed.' Adaleti çiğnemeyen devlet adamı kaldı mı? Söyleyen söylemiş de dinleyen kim?" dedi.

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİ YAĞMURU

Peş peşe yaptığı paylaşımlar sonrası algı operasyonu yaparak halkı kışkırtmaya çalışan Ünalmış'ın paylaşımına kısa sürede tepki sesleri yükseldi. 

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın,", "Bu tavrın çok saygısızca", "Senin gibi bir oyuncuya yakışmadı", "İnsanları yalan yanlış galeyana getirme" yorumunda bulundu. 

 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 40
  • burhan 1 ay önce Şikayet Et
    senide çizdim sanatçı bozuntusu.
    Cevapla
  • 2341 1 ay önce Şikayet Et
    Adaleti ayaklar altına alan PKK sevici DEM'lenmişler de rahatsız ediyor mu seni sözde sanatçı?
    Cevapla
  • ben 1 ay önce Şikayet Et
    aslanım attın attın,sosyal medyada ne yayınlıyorsun.bizene senin siyasi kimliginden.gündem yaratmana gerek yok.film yıldızı olsan ne olur olmasan ne olur.gerci bizim millette hakediyor.
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Peki video çekip atmanın amacı ne? Madem hiç bir bağın yok, hiç bir siyasi parti desteklemiyorsun İşte amaç ne ? Neyse anladık yıllardır hangi kanalda filmlere çıktığını
    Cevapla
  • rhak 1 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar delikanlı olduğundan dem vuruyor birde. Eğer tepkin genel ise niye amblemi görülecek şekilde mesajı veriyorsun Daha insani bir cevap veremezmiydin?. HA yok ben bunlardan rahatsızım diyorsam o zaman ben Partici değilim deme ben Sanatçıyım deme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!