Tepkilerin ardından Murat Ünalmış'tan açıklama: Kimseye yaltaklanmadım, çıkar gözetmedim

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile akıllara kazınan Murat Ünalmış Ak Parti'nin seçim torbasını çöpe attığı videoyu yayınlamasının ardından tepkilerin ve eleştirilerin odağında oldu. Oyuncu Murat Ünalmış konuya ilişkin açıklama yaparak söz konusu videoyu siyasi bir yere çekmeye çalışanlara da acıdığını ifade etti.

Tepkilerin ardından Murat Ünalmış'tan açıklama: Kimseye yaltaklanmadım, çıkar gözetmedim
Tepkilerin ardından Murat Ünalmış'tan açıklama: Kimseye yaltaklanmadım, çıkar gözetmedim
GİRİŞ 29.03.2024 12:13 GÜNCELLEME 29.03.2024 12:13
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

En son Fox Tv ekranında yayınlanan Gülcemal isimli dizide Melis Sezen ile başrol oynayan Murat Ünalmış seçime günler kala, AK Part'nin İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adına getirilen seçim torbasını çöpe atması ile gündem oldu. 

Bilindiği üzere, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum adına şehrin dört bir köşesinde çalışmalar yapılıyor ve seçim torbaları seçmenlere sunuluyor. Bu kapsamda Murat Ünalmış'ın bahçe kapısına seçim torbası bırakıldı. 

Erdal Özyağcılar Kadir İnanır'la ilgili 2017'yi işaret etti! 'Çok üzüldüm'Erdal Özyağcılar Kadir İnanır'la ilgili 2017'yi işaret etti! "Çok üzüldüm"

Kapısının önünce seçim torbasını gören oyuncu Ünalmış, "Pislikleri yetmedi bir de bahçe kapısına çöplerini asmışlar!" sözleri ile seçim torbasını çöpe attı ve o anları videoya kaydedip sosyal medya hesabından paylaştı. 

Büyük tepki toplayan Murat Ünalmış'a yapılan yorumlardan biri de "İş istiyor diye yorumladım" oldu. Bu yorumu gören adeta ateş püskürdü. İşte Murat Ünalmış'ın yaptığı o açıklama:

Herkesi kendin gibi sandın herhalde. Hayatımda taraf fark etmeksizin kimseye yaltaklanmadım, kimseden bir çıkar gözetmedim çok şükür. Bugüne kadar yaptığım işleri de birileri bana lütfetmedi. Kendi yeteneğimle ve çalışmamla yaptım. Siyasi olarak hiçbir partiyi desteklemediğimi beni tanıyanlar çok iyi bilir. Türkiye'de siyasi ve ahlaki çöküş olduğunu düşünüyorum evet. Bunu söyleyen ne ilk kişiyim ne de sonuncusu olacağım. Çevreye verdikleri kirlilik yetmezmiş gibi bir de kapımıza hediye adı altında bıraktıkları şeyi çöpe attığım tepki videosunu siyasi bir yere çekmeye çalışanlara da acıyorum.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 75
  • Ali Ulvi 4 hafta önce Şikayet Et
    Madem video çekip mesaj veriyorsun keşke usturuplu yapıcı bir dil kullanmayı akıl etseydin hisler aklın önüne geçmeye görsün, unutma Allah kimini mal kimini evlat kimini makam kimini hastalık kimini de şöhret ile imtihan eder her şey gelir geçer geride ne bırakırsan o kalır.
    Cevapla
  • Toyoğlu 4 hafta önce Şikayet Et
    Verilen cevaba yazık. Çirkin demek yetmez çünkü.
    Cevapla
  • Sebahattin 4 hafta önce Şikayet Et
    Sevmeye bilirsin ama video çekip birşeyler soyluyorsan çöpe atarken .tam orda başlıyor kimlerden ne beklentin olacağı ha kime oy verdiğinde bizleri fazla alakadar etmiyor terbiyeli ol yeter
    Cevapla
  • blnt 4 hafta önce Şikayet Et
    iki dizi çeviren hemen yılmaz güney oluyor bu ülkede )))
    Cevapla
  • ZEKİ 4 hafta önce Şikayet Et
    He he çevir kazı yanmasın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!