Erdal Özyağcılar hastalanan Kadir İnanır'la ilgili 2017'yi işaret etti: Çok üzüldüm!

Gaddar dizisindeki rolüne hazırlık yapan Erdal Özyağcılar, yoğun bakımda tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Erdal Özyağcılar Kadir İnanır ile ilgili dikkat çekici bir detay paylaştı.

Erdal Özyağcılar hastalanan Kadir İnanır'la ilgili 2017'yi işaret etti: Çok üzüldüm!
Erdal Özyağcılar hastalanan Kadir İnanır'la ilgili 2017'yi işaret etti: Çok üzüldüm!
GİRİŞ 30.03.2024 23:57 GÜNCELLEME 30.03.2024 23:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şahsiyet dizisindeki rolü ile adından söz ettiren, şimdilerde ise Gaddar dizisinde oynamaya hazırlanan Erdal Özyağcılar, meslektaşı Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. 

76 yaşındaki Erdal Özyağcılar, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen usta oyuncu, yoğun bakımda tedavisi devam eden Kadir İnanır hakkında da konuştu.

Sihirli Annem'de oynuyordu! Damla Ersubaşı ferace giydi ve kapandı!Sihirli Annem'de oynuyordu! Damla Ersubaşı ferace giydi ve kapandı!

Öncelikle kendi sağlık durumundan bahsederek "Sonuçlar harika. Bunu yazmayın, nazar değer" diyen Erdal Özyağcılar'a Kadir İnanır'ın sağlık durumu soruldu. 

Erdal Özyağcılar konuya ilişkin yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi: Çok üzüldüm. 2017'de de geçirmişti. Güçlüdür ve sağlamdır. Allah sağlık versin herkese.

Murat Ünalmış'tan büyük tepki sonrasında açıklama! 'Kimseye yaltaklanmadım, çıkar gözetmedim'Murat Ünalmış'tan büyük tepki sonrasında açıklama! "Kimseye yaltaklanmadım, çıkar gözetmedim"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • rezzano 4 hafta önce Şikayet Et
    Allah demiş hayret :).. en son yeni havalimanına neden cami var kardeşimm diye hönkürüyordu
    Cevapla
  • MURAT 4 hafta önce Şikayet Et
    ikiside adam gibi adâm kadir inanır ezilen halkın yanında olan adam gibi adam ALLAH Acil şifa versin kadir abimize
    Cevapla
  • Tepki 4 hafta önce Şikayet Et
    Hadi ordan..!İkisiyle de ilgilenmiyoruz...
    Cevapla
  • cinar_578 1 ay önce Şikayet Et
    Biri ateist bir ne idüğü belirsiz biri ne yapalım Herkez kendi derdine yansın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina