Kerem Bürsin'den kötü haber! Karantina altına alındı

Kerem Bürsin Devrim Özkan ile başrol paylaşacağı film hazırlıklarına devam ederken hastalandı. Koronavirüs teşhisi konulan Kerem Bürsin karantinaya alınınca işler de aksadı. Mavi Mağara filminin seti durduruldu.

Kerem Bürsin'den kötü haber! Karantina altına alındı
Kerem Bürsin'den kötü haber! Karantina altına alındı
GİRİŞ 29.03.2024 09:50 GÜNCELLEME 29.03.2024 17:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2006'dan beri Türk televizyonlarında oyunculuk yapan Kerem Bürsin Mavi Mağara isimli filmde Devrim Özkan ile başrolü paylaşmaya hazırlanıyordu. Ancak işleri planlandığı gibi gitmedi. Kerem Bürsin hastalandı. 

36 yaşındaki oyuncu Kerem Bürsin, birkaç günden beri anlaşmalı olduğu reklam filmi için çekimlere devam ediyordu. Diğer yandan da senaryosunu kendisinin yazdığı ve başrolünde yer alacağı Mavi Mağara filmi ile hazırlıklarını sürdürüyordu. 

Çocuklar Duymasın oyuncusuydu! Şiddete hapsolduğunu açıkladıÇocuklar Duymasın oyuncusuydu! Şiddete hapsolduğunu açıkladı

En son 'Ya Çok Seversen' isimli dizide ve A Todo Tren 2 isimli İspanyol filminde boy gösteren oyuncu yeni filmi ile kamera karşısına geçecekken rahatsızlandı. Soluğu hastanede alan Kerem Bürsin'in koronavirüs olduğu ortaya çıktı.

Filmde Cem isimli askere hayat verecek olan oyuncu Bürsin'den gelen bu kötü haberin ardından film seti de ileri tarihe ertelenmek durumunda kaldı. Kerem Bürsin sağlığına kavuştuktan sonra, İstanbul ve Kaş'ta devam edecek setin çekimlerine katılacak. 

Erdal Özyağcılar Kadir İnanır'la ilgili 2017'yi işaret etti! 'Çok üzüldüm'Erdal Özyağcılar Kadir İnanır'la ilgili 2017'yi işaret etti! "Çok üzüldüm"

KAYNAK: BİRSEN ALTUNTAŞ
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • 00000 4 hafta önce Şikayet Et
    arakadaş bu korana virus bir zenginlere ve artisleremi varr vatandaş ne yapsın:-)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi