Çocuklar Duymasın oyuncusuydu! Şiddete hapsolduğunu açıkladı

Birol Güven'in efsane yapımlarından biri olan Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip herkesi şaşkına çeviren itirafı ile gündeme geldi. 2 çocuk annesi 38 yaşındaki oyuncu Hayal Garip hakaret, iftira ve dayağa maruz kaldığını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Çocuklar Duymasın oyuncusuydu! Şiddete hapsolduğunu açıkladı
Çocuklar Duymasın oyuncusuydu! Şiddete hapsolduğunu açıkladı
GİRİŞ 29.03.2024 09:13 GÜNCELLEME 29.03.2024 09:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2013-2014'te Fox TV ekranında izleyici ile buluşan ve başrolünde Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı ve Furkan Kızılay'ın yer aldığı diziye Duygu karakteri ile renk katan Hayal Garip üzücü bir haberle gündeme geldi.

2008'den beri oyunculuk performansına devam eden ve en son Yüzyıllık Mühür isimli dizide boy gösteren Hayal Garip 20212de iki kızının babası olan Murat Kahraman Özalp ile boşandıktan sonra Serkan K. ile duygusal bir arkadaşlık kurdu.

Orhan Gencebay, eşi Sevim Emre tarafından böyle savunuldu: Köpekler havlasın!Orhan Gencebay, eşi Sevim Emre tarafından böyle savunuldu: Köpekler havlasın!

Erdal Özyağcılar Kadir İnanır'la ilgili 2017'yi işaret etti! 'Çok üzüldüm'Erdal Özyağcılar Kadir İnanır'la ilgili 2017'yi işaret etti! "Çok üzüldüm"

Bir süredir devam eden arkadaşlığın ardından Hayal Garip'in Serkan K.'dan şiddet gördüğü öne sürüldü. Konu ise yargıya taşındı. Durumla ilgili açıklama yapan ise Hayal Garip'in bizzat kendisi oldu. 

Hayal Garip sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, duruşmasının da gerçekleştiğini bildirdi. İşte Hayal Garip'in yaptığı o açıklama: 

Geçtiğimiz sene Serkan K. ile birçoğunuzun da şahit olduğu bir birliktelik yaşadım. Sizlerin şahit olduğu üç kız çocuğuyla mutlu bir fotoğraf verdiğimizdi… Fakat gerçek olan, benim bu ilişki içerisinde, duygusal ve fiziksel şiddete maruz kaldığımdı.

Şiddet hemen gelmiyor. Önce güven veriyor, şefkat gösteriyor, herkes gitse, ben buradayım diyor, tüm eksikleri görüyor, boşlukları dolduruyor. Yerini sağlamladığında başlıyor şiddet. İyisini gördüğünüz kötünün içindeki o iyiliğe tekrar kavuşacağınız umudu da, manipülasyonlar ile geliyor.

Gidemiyorsun, kalamıyorsun!

Asla kurtulmayı başaramadığın kısır bir döngü! Uzaklaşmayı denedikçe daha fazla artan baskı, manipülasyon, fiziksel şiddet beni bu ilişkiye hapsetti. Hakaret, iftira, dayak, dayak, daha çok dayak... Aylar süren bu döngüden çıkmayı güç bela başardım. Sonunda kurtuldum... Ama çocuklarım ve benim payıma kalan travmalar bazen bizi yorgun düşürüyor...

İlk önce kızlarıma hem özür, hem hayat borçluyum... Bana bu süreçte desteğini sorgusuz kuzenlerim, eniştem, ablam, kızlarımın babası Murat, gelinim ve erkek kardeşim sizi çok seviyorum. Ve isimlerini buraya sığdıramayacağım dostlarım ve Zekeriyaköy Jandarma Komutanlığı'nda görevli komutamın ve asker kardeşlerim teşekkür ederim.

28.03.2024 Perşembe günü, sabah saat 10:00'da Çağlayan Adliyesi'nde görülen davam öncesinde, başta adalet için ve belki de daha önemlisi başka mağdurlar olmaması için, mücadelemi sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.

Biraz da kendimi yalnız hissetmemek için ve başka kadınların da kendilerini yalnız hissetmemeleri için...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Yasin 4 hafta önce Şikayet Et
    Bide Diğer Tarafı Dinlemek Lazım....
    Cevapla
  • Aslında 4 hafta önce Şikayet Et
    Güzelin kaderi olmuyor pek
    Cevapla
  • asi 4 hafta önce Şikayet Et
    anlaşamıyorsan boşan kardeşim dayak nedir yaaaa fiziksel olarak güçlü olman dayak atcan anlamına gelmez senin korkak olduğunu gösterir
    Cevapla
  • İsm 4 hafta önce Şikayet Et
    Nikahlı kocası değil nasıl boşasın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi