Avrupa'daki PKK saldırılarına ilişkin flaş iddia! Türklere oy kullandırmayacaklar...

Avrupa ülkelerinde yaşayan Türk vatandaşlarına karşı PKK saldırılarına ilişkin flaş bir iddia geldi. UİD Başkanı Enis Çimen, genel seçimlerde Türklerin Avrupa'da oy kullanmasını engelleme planlarından biri olabileceğini dile getirdi.

GİRİŞ 27.03.2024 06:21 GÜNCELLEME 27.03.2024 09:25
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Belçika'da günlerdir gerilim durmuyor. Terör örgütü PKK'lı teröristler Belçika'da Türklere ait; evler, dernek, iş yerleri ve bir camiye saldırı düzenledi. Öte yandan Belçika'da bulunan bir Ülkü Ocağı gece saatlerinde bölücü terör örgütü PKK yandaşları tarafından kundaklandı.

Türklerin en çok oy kullandığı Avrupa ülkesi Belçika'da, terör örgütü PKK yandaşları Türkleri hedef aldı. Union of International Democrats Başkanı Enis Çimen, PKK sempatizanlarının kirli oyununu deşifre etti.

"BELÇİKA %80 OY ORANIYLA BİRİNCİ SEÇİLDİ"

Avrupa'da Türklerin en çok oy kullandığı ülkenin Belçika olduğunun altını çizen Çimen, "Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Avrupa'daki vatandaşlarda oy kullanıyor. Avrupa'da kullanılan oylar, yaşadığınız ülkenin iznine tabi tutuluyor. Avrupa'da Türklerin en çok oy kullandığı ülke olan Belçika'da Türkler %80 oranında oy kullandı." dedi.

"AVRUPA'DA 3 BUÇUK MİLYON SEÇMEN VAR"

Çimen sözlerine devam etti; "Avrupa'da 3 buçuk milyona yakın bir seçmen var. Terör örgütü PKK'nın Belçika'daki yaptığı taşkınlıklar, Avrupa'daki seçimlerin yapılmamasına yönelik engelleme çalışmalarından biri olabilir."

"BELÇİKA'DA OY KULLANMAYI YASAKLAYABİLİR"

Belçika'da yaşanan hadiselerin terör örgütü PKK'nın hedefleri arasında olduğunu iddia eden Çimen, "Belçika makamları, toplumsal bir kargaşayı ortaya koyarak ve "Türkiye'nin sorunları buraya taşındı" diyerek, ileride Belçika'da Türkiye için oy kullanılmasını yasaklayabilir. PKK'nın hedefleri arasında böyle bir şey de olabilir." ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 63
  • Mehmet 4 hafta önce Şikayet Et
    Kolayı var. Bir yazılım ile iş çözülür. Yada kameralı sistem ile
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye sınır ötesi harakat yapacak bu son zamanların en büyüğü ve en geniş çaplısı olacak o yüzden küdürdu bu kuduz sırtlanlar. Ülkeye girişleri yasaklanıp vatandaşlıktan çıkartılsın
    Cevapla
  • Kızıl Elma 4 hafta önce Şikayet Et
    Acilen Avrupa'daki PKK sevici teröristlerin eğer var ise Türk vatandaşlıkları iptal edilmeli, Türkiye'deki mal varlıklarınada el konulmalı, eğer akrabaları polise ve askere güçlük çıkartıyorlarsa akrabalarıda hiç düşünmeden vatandaşlıktan çıkartılıp sınır dışı edilmeli, mal varlıkları şehit yakınlarına ve gazilere bağışlanmalı. En etkili caydırıcı çözüm bu, devlete duyurun bunu !!!
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 4 hafta önce Şikayet Et
    BU TERÖRİSTLER TÜRKİYEYE SOKULMAMALI? chp herişin başı sensin chp?
    Cevapla
  • Mustafa 4 hafta önce Şikayet Et
    Yasaklansın, oylar zaten pek işe yaramıyor vede propaganda maddesi olarak kullanılıyor isteyen gümrüklerde kolanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi