Son dakika: 'Alevler' çetesi çökertildi!

Hatay'da düzenlenen göçmen kaçakçılığı organize suç örgütü operasyonunda "Alevler" çetesi çökertildi. 13 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 27.03.2024 08:08 GÜNCELLEME 27.03.2024 10:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hatay’da eş zamanlı olarak düzenlenen "MAHZEN-21" operasyonunda elebaşılığını Süleyman Alev’in yaptığı "Alevler" olarak bilinen göçmen kaçakçılığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşının da içerisinde olduğu organize suç örgütü üyesi 13 şüpheli yakalandı.

Hatay Altınözü Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Hatay İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; göçmen kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu 2 araca, ruhsatsız tabancalara ve fişeğe el konuldu.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Mesele suçluları yakalamakdan ziyade suçu önlemek olmalı. Fırsat vermemek gerekiyor. Önce meydan boş bırakılıyor çeteler palazlanıyor ondan sonra yakalayıp yok edeceğiz diye işinin ehli birileri bekleniyor.
    Cevapla
  • adem 1 ay önce Şikayet Et
    Daha önce bu ülkede iç işleri bakanlığı yokmuydu, bu kadar çete ne ara kuruldu.
    Cevapla
  • deli dumrul 1 ay önce Şikayet Et
    pek yakında imamoğlu ve çetesi çökertilecek... 200 milyon teşvik dağıtılmış bu suç ve şikedir.
    Cevapla
  • mmm 1 ay önce Şikayet Et
    Ülke kolombiya dönmüş
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bizim bu ülkemizde ne kadar çete var da bir türlü bitiremedik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti