Katliam gibi kaza: 4 kişi öldü, 2'si polis 3 kişi yaralandı!

Son dakika... Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde yolun kenarında arızalanan aracın üzerine tırın devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi. Bölgede otomobile müdahale etmek için bulunan 2'si polis 3 kişi ise yaralandı.

GİRİŞ 30.03.2024 12:29 GÜNCELLEME 30.03.2024 16:39
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Çankırı'da adeta katliam gibi bir kaza meydana geldi.

İstanbul-Samsun kara yolu Göynükçukuru köyü mevkiinde arızalanan bir otomobilin sürücüsü, aracını yol kenarına park etti.

Haber verilmesi üzerine gelen polis ekibi de bölgede güvenlik önlemi almak amacıyla çalışma yürüttü.

TIR ARIZALANAN ARACIN ÜZERİNE DEVRİLDİ

Bu sırada aynı yönde seyreden yabancı uyruklu S.N. idaresindeki tır, otomobilin üzerine devrildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.

 

AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan polis memurları, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine, S.N. ise Çerkeş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sebebiyle D100 Çerkeş istikameti trafiğe kapandı. Trafik akışının İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlandığı D100 karayolunda kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu.

CENAZELERİ MORGA KALDIRILDI

Olay yerinde cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden vatandaşların cenazeleri, morga kaldırıldı. Kazada demir yığınına düşen hafif ticari araç ile tır, çekici ve vinç yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VALİDEN AÇIKLAMA GELDİ 

Olay yerinde incelemede bulunan ve ilgililerden bilgi alan Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, gazetecilere, kazanın Karabük-Çankırı il sınırında saat 10.00 sıralarında meydana geldiğini söyledi.

Kazada 4 kişinin öldüğünü, 3 kişinin yaralandığını bildiren Taşolar, şunları kaydetti:

"Bunlardan 2'si polis memuru arkadaşımız, Karabük'te tedavi altındalar. Olay yerinde savcımız, emniyetimiz, jandarmamız ve diğer görevliler incelemelerini yapıyor. Trafiği çok şükür, kontrollü olarak açtık şu anda, araç seyri devam ediyor. İncelemeler bittikten sonra daha ayrıntılı, net bilgi verebileceğiz. Hepimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun."

 

KAYNAK: AA, İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Yerli ve Milli 4 hafta önce Şikayet Et
    Akşam akşam hüzünlendim bir varmış bir yok muş!..
    Cevapla
  • ALLAH dostu 4 hafta önce Şikayet Et
    Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ.
    Cevapla
  • ACİL ACİL ACİL 4 hafta önce Şikayet Et
    Kaza yapan tır ve otobüs şoförleri, hücre hapsine alınmalı....
    Cevapla
  • Abdullah 4 hafta önce Şikayet Et
    Arıza yapmış aracın 200 m uzağına reflektör, duba koyulmuyor hiçbir zaman. Polis bile olsa koymuyor. Ağır tonajlı hızlı gelen araçlar son anda yolun daraldığını farkedince olan oluyor. Şehirlerarası yoldaysanız, çok uzaklara üşenmeden reflektör koyun artık. Ağır kaza olunca koyacaksan ne anlamı kaldı?
    Cevapla
  • Emekli 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu tircilara bir baskı gelmelidir her önüne gelen tırcı oluyor birde ahlak meselesi yolda hertürlü kuralsızlığı yapıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!